Hosting sites die Streaming Video Capabilities

Hosting sites die streaming video-mogelijkheden bieden toestaan ​​webontwikkelaars om video's te delen zonder dat de bezoekers van de video's te downloaden. Dit bespaart zowel tijd bezoekers en de harde-schijfruimte, wat een gunstig service. Vrijwel alle grote web hosting bedrijven ondersteunt streaming video tot op zekere hoogte; Echter, sommige limiet video streamen naar hun gedeelde servers, terwijl anderen garanderen op alle servers.

Host Gator

The Host Gator web hosting bedrijf biedt derden, iframe / object-embed streaming op alle gedeelde, dedicated en VPS servers. Echter, alleen de veel duurdere dedicated en VPS servers kunnen ontwikkelaars live content, zoals van een nieuwsfeed of zakelijke bijeenkomst te streamen. De prijzen voor deze servers liggen tussen de $ 250 tot $ 400. Daarnaast hebben de gedeelde servers geen ondersteuning voor de streaming van elke Flash-inhoud.

Go Daddy

Go Daddy's gedeelde servers ontbreekt ondersteuning voor het streamen van live video, maar ze ondersteunen de inbedding van video bestanden van andere bronnen, zoals YouTube of Veoh. De dedicated servers ondersteunen alle video-inhoud, en de servers zijn veel minder duur dan die van Host Gator. Houd er echter rekening mee, dat de servers bevatten zwakkere processors, minder RAM en een pet op bandbreedte.

Cirtex Hosting

Dubbed een echte videosite, Cirtex Hosting biedt onbeperkt streaming video voor een minimum van $ 2,49 per maand. In feite is het bedrijf beweert dat een in potentie een site, net als YouTube kon hosten op zijn servers. De enige beperking zou de bandbreedte, die begint bij 10 Mbps met gedeelde servers en stijgt tot 100 Mbps met dedicated servers zijn.

Host Monster

Host Monster ondersteunt streaming video content die ofwel is opgeslagen op een van de servers of gestreamd vanaf een website van derden. Het voordeel van streaming van een andere site is dat het niet zal profiteren van de bandbreedte van de server. Hoewel de site beweert om onbeperkte bandbreedte bieden, zijn up-time is niet zo hoog als die van de Host Gator, Go Daddy en Cirtex.