Hoe te verwijderen Ares History

Ares, een peer-to-peer file-sharing programma, winkels verschillende soorten van de geschiedenis op uw computer. Ares houdt een geschiedenis van het zoeken naar bestanden die u maakt met het, een geschiedenis van voltooide en geannuleerde file transfers en een tijdelijke geschiedenis voor chatrooms u zich bevindt. U kunt elk type van de geschiedenis te wissen vanuit de Ares-programma. Ares heeft geen opties bevatten om permanent uit te schakelen het opslaan van de geschiedenis, dus je moet het regelmatig verwijderen als u niet Ares de opslag van de geschiedenis informatie wilt.

instructies

1 Klik op het tabblad 'Zoeken' aan de bovenkant van het venster Ares, klik op de pijl naar beneden aan de rechterkant van het zoekvak, selecteer "Clear Search History" in het menu en klik op "Yes" om uw zoekgeschiedenis.

2 Klik op het tabblad "Download" aan de bovenkant van het venster Ares en klik op de "Clear Idle" knop op de werkbalk onder het tabblad Download om de geschiedenis van de voltooide en geannuleerde overdracht van bestanden te wissen.

3 Klik op het tabblad 'Chat' aan de bovenkant van het venster Ares, selecteer een chat room door te klikken op de tab onder het tabblad Chat, klik met de rechtermuisknop in het chatvenster en selecteer "Clear Screen" om uw chatgeschiedenis te wissen in een kamer.

Hints

  • Dichtbij Ares door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram in het systeemvak en te klikken op "Quit Ares," dan opnieuw te openen als je niet ziet de "Clear Search History" optie in het menu.