Hoe het verminderen van de grootte van een OpenOffice Vertoning

OpenOffice.org is gratis productiviteit suite biedt drie weergavemodi. De grootste mode is de "Full Screen" modus, die uw beeldscherm vult met uw document, zonder de standaard werkbalken of menu's. OpenOffice toont ook in "Gemaximaliseerd" instelling Window's, die weer het scherm vult, maar maakt het mogelijk de werkbalken en menu's. Ten slotte heeft de standaard windowed mode dat een deel van het scherm in beslag neemt. Deze laatste instelling is de enige functie die het mogelijk maakt resizen.

instructies

1 Druk op "Esc" op het toetsenbord om OpenOffice's Volledig scherm te verlaten. Als alternatief, houdt u de toetsen "Ctrl", "Shift" ingedrukt en druk "J." Ofwel combinaties schakelt tussen Volledig scherm en de normale weergave.

2 Klik op de knop "Restore Down", die verschijnt als twee overlappende windows zich in de rechterbovenhoek van het scherm. Als uw venster niet is gemaximaliseerd, wordt dit pictogram als één plein, dat betekent dat u niet gemaximaliseerd en kan deze stap negeren.

3 Beweeg uw muis over een toegankelijke hoek op het raam OpenOffice. De muisaanwijzer verandert in een double-ended, diagonale pijl.

4 Klik en sleep de hoek bij het raam zoals u dat wilt wijzigen. Laat de rechter muisknop als u tevreden met de beeldgrootte.