Hoe maak je een map converteren van Audacity bestanden naar MP3

Hoe maak je een map converteren van Audacity bestanden naar MP3


De gratis, open-source Audacity sound editor laat je opnemen, bewerken en converteren van geluidsbestanden. De batch-modus, waarmee je acties op meerdere bestanden tegelijkertijd uit te voeren, staat bekend als chaining. U kunt audiobestanden exporteren van Audacity in een formaat zoals WAV naar een lossless versie van het bestand te behouden, voer vervolgens een ketting om de bestanden te converteren naar een lossy formaat zoals MP3. Een MP3-conversie-keten is beschikbaar als een standaard-keten in Audacity.

instructies

1 Open Audacity. Klik op "File", "Apply Chain." Klik op "MP3 conversie." Klik op 'Toepassen op Files. "

2 Navigeer door het bestandssysteem van uw computer naar de map met de bestanden die u wilt converteren. Houd "Ctrl" en druk op "A" om alle bestanden in de map te selecteren, of houd de toets "Ctrl" en klik op individuele bestanden. Klik op 'Openen'.

3 Sluit Audacity wanneer de conversie is voltooid. De geconverteerde MP3-bestanden in een map genaamd "Schoongemaakt" in de oorspronkelijke directory waar de bestanden zijn opgeslagen.

Hints

  • U kunt extra commando's naar de MP3 Conversion keten, met inbegrip van het omzetten van de bestanden van stereo naar mono of verwijderen van stilte aan het begin of einde van de bestanden toe te voegen. Klik op "File", "Chains bewerken." Klik op "MP3 Conversion", "Insert" en voeg extra opdrachten. Klik op "OK" als u klaar bent met het bewerken van de keten.
  • U kunt niet rechtstreeks Audacity .aup bestanden om te zetten, omdat ze zijn project files, geen audiobestanden. Om ze te converteren naar MP3, exporteren uw projecten als audio-bestanden en vervolgens de MP3 conversie-keten aan hen.