Hoe maak je een inktcartridge Fix

Wanneer een document niet wordt afgedrukt, kan uw instinct zijn dat er problemen met de verbinding tussen uw computer en uw printer. Het probleem kan eenvoudiger dan dat. Voordat u uw printer opnieuw installeert, controleren om te zien of het probleem door het oplossen van uw inktpatroon kan worden vastgesteld.

instructies

1 Verwijder de inktpatroon uit de printer. onderzoekt het zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het niet is beschadigd.

2 Zet de cartridge naar de printer. Zorg ervoor dat het klikt stevig op zijn plaats. Voor meer begeleiding, raadpleegt u de instructies van de fabrikant die bij uw printer is geleverd. Meestal is er een visueel schema op de cartridge die aangeeft hoe het eruit moet zien als het goed is geïnstalleerd.

3 Probeer het document af te drukken. Als het nog steeds niet afdrukt, ga dan naar stap 4.

4 Dompel een wattenstaafje in een kleine hoeveelheid alcohol. Zwabberen het wattenstaafje over de cartridge schoon te maken uit elke opgedroogde inkt.

5 Maak het gebied binnenkant van de printer, waar de inktpatroon meestal wordt geplaatst. Zorg ervoor dat u slechts een kleine hoeveelheid alcohol te gebruiken op de top van het wattenstaafje om te voorkomen dat druipt het binnen van de printer.

6 Probeer het document af te drukken. Als het nog steeds niet afdrukt, ga dan naar stap 7.

7 Week de inktpatroon in een kleine hoeveelheid warm water. Gebruik een ondiepe schaal en zorg ervoor dat alleen de onderkant van de cartridge (waar de inkt uit komt) is in het water. Dit proces zal helpen om de cartridge ontstoppen als dat is het probleem.

Hints

  • Stap 5 zal alleen werken voor inktpatronen met een glanzende koperen gebied aan de onderkant. Probeer niet deze optie als uw inktcartridge dit gebied heeft.