Manieren om Online rekeningen betalen

Manieren om Online rekeningen betalen


Het betalen van uw facturen online is een handige manier om betalingen snel verzenden met behoud van controles en verzendkosten. Terwijl sommige bedrijven niet online betalingen voor uitstaande schulden kan aanvaarden, een groeiend aantal bedrijven zijn het opzetten van hun websites om online betalingen te accepteren. Sommige banken bieden ook deze service voor haar leden, en third-party websites bieden ook automatische betaling van facturen diensten.

Online bankieren

Als uw bank biedt online bankieren, kan het ook bieden online factuur betaling opties, alsook. Meld u aan bij uw online bankrekening te zoeken naar een optie "Bill Pay". Als je je niet kunt vinden, bel dan uw bank om te vragen of de dienst wordt aangeboden en, zo ja, hoe kunt u zich aanmelden voor het. Om rekeningen te betalen via uw online banking-account, krijgt u de account nodig en de contactgegevens van uw facturen. Input deze informatie voor elke bill u wilt betalen via uw online banking. Om de rekening te betalen, toegang krijgen tot de online factuur te betalen gedeelte van uw online bankrekening en voer een bedrag aan het bedrijf worden gestuurd. Sta 3-5 werkdagen voor uw betaling te ontvangen.

Website Biller's

Veel credit-card bedrijven en service providers accepteren betalingen rechtstreeks via hun websites. Sommige bedrijven kunnen informatie bevatten voor deze betaling optie met uw rekeningoverzicht. Zo niet, dan kunt u de website van het bedrijf te controleren op een optie om uw factuur online te betalen. U kunt ook het bedrijf bellen om te zien of online betalen van rekeningen is een optie, of als het iets is het bedrijf van plan op de uitvoering binnenkort.

Als het bedrijf accepteert online betalingen, moet u zich aanmelden voor een online account die is gekoppeld aan uw accountgegevens met het bedrijf. Je zult in staat zijn om uw factuur te betalen per maand online door in te loggen op deze rekening. Zodra u zich aanmeldt voor een online account, op zoek naar een "Pay My Bill" optie om een ​​online betaling in te dienen.

Third-Party Services

Als online betaling factuur groeit in populariteit, zijn derde bedrijven het begin tot het betalen van rekeningen diensten aan te bieden voor een vergoeding. Websites zoals Paytrust en MyCheckFree (zie bronnen) kunnen al uw factuur betalingen te verzenden vanaf een centrale locatie en vergoeden voor eventuele late kosten als er een fout optreedt door niet de schuld van je eigen. Deze diensten kunnen ook sturen u e-mail herinneringen wanneer rekeningen te wijten zijn of betalingen elke maand automatisch verzenden.

Herhaling

Als u online uw rekeningen betalen, kunt u in staat om uw betalingen automatisch terugkeren elke maand. Als u liever voor de bedrijven om hun geld automatisch terug te trekken uit uw account, kunt u zich aanmelden voor deze optie. Als u wilt bepalen wanneer iedere onderneming wordt betaald en hoeveel wordt verzonden, niet aanmelden voor automatische betalingen. In plaats daarvan, stuur dan een eenmalige betaling elke keer dat u betaalt uw facturen online. Omdat de betalingen worden niet automatisch verzonden, bent u verantwoordelijk voor het onthouden van elke factuur te betalen voordat het te wijten zijn.