Hoe kan ik een MP3 Song op het internet

Hoe kan ik een MP3 Song op het internet


Als u een MP3 van een lied of een podcast hebt opgenomen en wil het laten zien aan een wereldwijd publiek, is er geen betere manier om te doen dan met het internet. Het internet biedt verschillende gereedschappen waarmee u uw opgenomen MP3 met je fanbase, of met vrienden en familie te delen als u liever iets een beetje meer privé.

instructies

1 Upload uw MP3-song Myspace. Myspace kunt u een account voor u of uw band waar u uw band kunt adverteren creëren. U kunt ook songs hosten op uw account die mensen online kunnen luisteren, en hen in staat stellen om liedjes ook downloaden.

2 Gebruik Dropbox van service aan uw MP3's online op te slaan. Dropbox is een website die uw MP3-bestanden op te slaan op het internet. Als u wilt uw MP3 delen met anderen via het internet, maar willen niet om het te plaatsen op een website, kunt u de "openbare map" kenmerk van Dropbox te gebruiken om het te delen met anderen via e-mail of sociale netwerken.

3 Dien uw MP3-song naar Youtube met behulp van MP32Tube. MP32Tube neemt een achtergrond afbeelding u uw MP3-en, en zet deze om in een filmbestand dat rechtstreeks wordt geüpload naar YouTube. Na het uploaden naar MP32Tube, kunt u de naam en bio van het muziekbestand vóór de indiening bewerken. Op Youtube, de film speelt uw achtergrondafbeelding en het lied samen.

Hints

  • Upload alleen MP3-nummers die u hebt gemaakt, of je hebt de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar om te uploaden.