Toshiba Laptop Electrical Problems

Toshiba Laptop Electrical Problems


Als uw Toshiba laptop zal niet opstarten, wordt afgesloten na een paar minuten of gaat slapen zonder dat je het vertellen, deze zijn meestal symptomen van elektrische problemen worden veroorzaakt door één van de vele mogelijke storingen. Verschillende Toshiba laptops ervaring problemen met de DC-vermogen; als het niet deze tests op storingen in de batterij of andere gebieden.

Power Supply oplader

Een niet-werkende Toshiba laptoplader resulteert in een lege batterij en geen manier om het besturingssysteem te openen. Zoek uit of de lader is dood door eerst het netsnoer met een volt ohm meter te controleren. Stel de meter om wisselspanning te lezen en trek de stekker uit de lader transformator. Steek de stekker in een 110 VAC voedingsbron en zet de draden in de twee onderste aansluitingen aan de andere kant van het snoer. Als u geen beweging op de meter te krijgen, beweeg de kabel om te controleren of een korte. Vervang het koord als dit het geval is. Volgende sluit de transformator weer in het stopcontact en zet de meter op gelijkspanning. Leg de draden naar het centrum en de rand van de laptop stekker. Je moet een lezing op de meter te krijgen. Zo niet, vervang dan de lader.

De batterij

Als u uw Toshiba laptop te werken op de batterij niet kan krijgen, het testen van de batterij door het aansluiten van de laptop op een voedingsbron, dan opent u het bedieningspaneel en navigeer naar het Windows Mobility Center. In de "batterijstatus" dialoogvenster, controleert u het batterijniveau en klik op het batterij-icoontje om naar de power management pagina. Controleer alle instellingen om te controleren of het apparaat is niet voortijdig af te sluiten. All time instellingen moeten een minimum van 10 minuten.

Systeem instellingen

Controleer uw systeeminstellingen Toshiba en kijk voor hardware storingen in de prestaties monitor. Ga naar het menu en typ "Start" "perfmon" in het zoekvak. In het nieuwe dialoogvenster, kijk voor de instelling "Reliability Monitor". Open de "Reliability Monitor" en kijk door de laatste paar dagen voor een rode "X" tag in de kolom "Hardware Storingen". Dit kan leiden u naar het probleemgebied en u vertellen wat er moet worden gerepareerd of vervangen. Controleer de BIOS-versie om ervoor te zorgen dat het huidige.

Voeding Interne

Open de laptop chassis en gebruik een volt-ohm meter om de interne voeding te testen. De Toshiba laptop interne voeding jack is direct in de voorkant van de output transformator, tegenover de externe voeding ingang vergaarbak. Stel de meter VDC bij 6-20 volt. Als u geen lezing over de binnenste zijde van de transformator te krijgen of te zien een scheur in de soldeerverbinding leidt naar het moederbord, Soldeer de aansluiting of vervang de hele module.

Monitor Storing

Als u geen beeld op het scherm krijgen na een paar seconden en uw Toshiba-laptop-lampjes lijken op zijn, controleert het scherm door het aansluiten van een externe monitor. Als de externe monitor functies, controleer de uitvoer diode naast de videokaart op het moederbord, dan is de interface-kaart aan de onderkant van het scherm, en dan het scherm zelf, in die volgorde. Als een defect zijn, vervang ze.