Hoe te converteren ODG naar PNG of JPG

OpenOffice is een suite van programma's die vergelijkbaar is met Microsoft Office. Onder deze programma's is OpenOffice Draw, die u kunt gebruiken om foto's te maken. Het standaard bestandsformaat is .odg die helaas, is niet compatibel met veel andere programma's. Gelukkig is er een gratis online conversie-tool die je .odg bestand kan converteren naar een .JPG of PNG-bestand, dat is compatibel met een aantal verschillende programma's, waardoor u deze programma's gebruiken om te bewerken of af te drukken het beeld.

instructies

1 Open een browservenster en ga naar de bestanden converteren ODG naar JPG Converter op Convertfiles.com.

2 Klik op de "Browse" knop in het midden van het venster, dubbelklik op uw .odg bestand.

3 Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van het scherm, naast "Output Format", klik vervolgens op de "JPEG-bestand" of optie 'PNG-bestand ".

4 Klik op de knop "Convert" in het midden van het venster.

5 Klik met de rechtermuisknop op de link in het midden van het venster, en klik op 'Koppeling opslaan als' of 'Doel opslaan als. " Uw geconverteerde bestand wordt gedownload als een zip-bestand.

6 Klik op de knop "Opslaan" om het bestand te downloaden naar uw computer.

7 Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en klik op 'Alles uitpakken. "

8 Klik op "Extract" om het bestand uit te pakken.

Hints

  • Als je OpenOffice op uw computer hebt ge├»nstalleerd, kunt u het bestand in OpenOffice Draw openen en het bestand te converteren naar een .PDF, dat is een bestand formaat dat compatibel is met een aantal programma's. Om het bestand te converteren naar een PDF, klikt u op "File" aan de bovenkant van het venster, klikt u op "Exporteren als PDF," en klik op 'Export'. De geconverteerde PDF-bestand kan vervolgens worden geopend in een verscheidenheid van verschillende beeldbewerkingsprogramma's en omgezet in een .JPG of .png bestand vanaf daar.