Hoe kan ik computers netwerk via een Data Link Cable

Hoe kan ik computers netwerk via een Data Link Cable


Het opzetten van een thuisnetwerk is gemakkelijker dan ooit, maar om uw transfer te maximaliseren snelheden moet je stok met een hardwire verbinding. Als u meerdere computers in uw huis, kan een router het beste werken. Maar als u slechts twee computers die je nodig hebt om te netwerken, is het mogelijk om een ​​computer rechtstreeks aan te sluiten op een ander.

instructies

1 Sluit elk uiteinde van de crossover kabel aan de Ethernetpoorten op de achterkant van de computer.

2 Zet beide computers aan.

3 Open "Network and Sharing Center" via het Configuratiescherm op de eerste computer.

4 Dubbelklik op het "Unidentified Network" knop aan de bovenkant van het netwerk en het venster Sharing Center. Als een waarschuwing gele balk boven in het scherm verschijnt, klikt u erop. Selecteer vervolgens "Zet het netwerk en bestanden delen" om toegang tot het netwerk mogelijk te maken.

5 Open up "Network" via het Configuratiescherm op beide computers. Op het scherm van elke computer, zal de aangesloten computer worden weergegeven in dit venster.

6 Klik op het pictogram van de aangesloten computer in "Netwerk" op elke computer om de verbinding te voltooien.

Hints

  • Via het tabblad "Netwerk en internet" in het Configuratiescherm, configureert standaard netwerk privacy-instellingen van uw computer. Als u niet over een netwerk deze computer via bedrade vaak niet van plan, stelt de verbinding met een privé-netwerk.