Hoe maak je een MIDI converteren naar een MP3 met behulp van Audacity

Als u een MIDI audio-bestand dat u wilt gebruiken met een draagbaar apparaat hebt, zal je nodig hebt om te zetten in een meer compatibel formaat zoals MP3. Een MIDI-bestand kan worden geconverteerd naar een MP3-bestand met behulp van Audacity, dat is een gratis sound editor.

instructies

1 Download en installeer Audacity. Het programma is beschikbaar op de website van Audacity.

2 Download en installeer de LAME-encoder. Vanuit de Audacity site, downloadt u de LAME-encoder file lame_enc.dll. Dit bestand is nodig om bestanden te exporteren als MP3 van Audacity. Sla het bestand in de map Audacity.

3 Inschakelen MP3 conversie. Open Audacity, klik op Bewerken en klik vervolgens op Voorkeuren en klik op het tabblad File Formats. Onder de sectie MP3 Export, klik op Zoeken Library. Klik op Bladeren en selecteer het lame_enc.dll bestand. Klik op Openen en OK.

4 Selecteer het MIDI-bestand door te klikken op Project en vervolgens op Importeren MIDI. Selecteer het MIDI-bestand dat u wilt converteren.

5 Stel je output als MP3 en converteren. Klik op Bestand en klik op Exporteren als MP3 naar MP3 als uw output bestand te selecteren. Deze actie zal een pop-up waar u uw conversie-instellingen en de output file locatie kan bevestigen. Klik op Volgende om door de schermen en klik op Start om de conversie te starten. Klik op OK wanneer de conversie is voltooid en u in staat om de nieuwe MP3-bestand te gebruiken zal zijn.