Wat is Gegevensvalidatie in Access?

Wat is Gegevensvalidatie in Access?


Microsoft Access is een programma dat wordt gebruikt om databases te bouwen. Om ervoor te zorgen dat uw database informatie juist is, kunt u validatie gebruiken om te voorkomen dat gegevens in de verkeerde velden worden ingevoerd.

bevestiging

Gegevensvalidatie is het controleren gegevens wordt ingevoerd. Een cliƫnt voert informatie in een veld in een webformulier gekoppeld aan uw database. Als regels worden ingesteld van tevoren dat specificeren wat dit gebied is op zoek naar, zal het webformulier weten of de gegevens die geschikt is voor dit gebied is.

validatie Rules

Validatie regels zijn de richtlijnen aan gewend validatie uit te voeren. Deze worden geprogrammeerd in Access wanneer het webformulier voor uw database wordt gemaakt. Validatie regels kunnen voorwaarden bevatten. Zo moet een bepaald veld worden gevuld met alleen getallen. Deze regels zorgen ervoor dat alleen bepaalde soorten gegevens op dat gebied worden ingevoerd.

Macro's en Event Procedures

Validatie regels streng zijn. Als u gegevens velden om samen te werken op enigerlei wijze, of als u variabelen toe te voegen aan een voorheen eenvoudige regel, kunt u een bevestiging met macro's en procedures gebeurtenis te maken. Zowel macro's en procedures evenement kan vele soortgelijke taken afhandelt, maar macro's worden geprogrammeerd in Access en procedures evenement worden vaak geprogrammeerd via Visual Basic-code toegevoegd aan Access.