Hoe kan ik dat je ging naar Middle School met iemand op Facebook

Hoe kan ik dat je ging naar Middle School met iemand op Facebook


Facebook-leden hebben toegang tot tal van functies die netwerken te vergemakkelijken. Uw profiel is een instrument dat kan worden gebruikt om persoonlijke informatie die betrekking heeft op uw gezinsleven, educatieve achtergrond, interesses en filosofie te tonen. U kunt daarmee uw educatieve achtergrond en gebruik maken van de Tag-functie om verbinding te maken met Facebook leden met wie u bezochte scholen. Uw educatieve geschiedenis kan de hele weg terug naar de kindertijd dateren. Als privacy-instellingen mogelijk te maken, kunt u uw collega middelbare school klasgenoten taggen in een paar snelle stappen.

instructies

1 Log in op je Facebook-account en selecteer het tabblad "Profile" in de rechterbovenhoek van elke pagina aan je Facebook profiel te bekijken.

2 Klik op de "Edit Profile" knop die in de rechterbovenhoek van de pagina weergegeven.

3 Selecteer de "Onderwijs en Werk" optie in de zijbalk links van uw pagina Profiel bewerken.

4 Typ de naam van uw middelbare school in het vak "Where Did You Go to School 'aan de onderkant van de pagina en klik op de school als blijkt in de keuzelijst, of druk op de" Enter "of" Return "op toetsenbord van uw apparaat om de naam van de school in te dienen. Typ het "@" symbool in de 'Met' dat verschijnt en beginnen met het typen van de naam van een vriend met wie je naar school. Klik op de naam van de vriend als blijkt in het drop-down menu, of druk op de "Enter" of "Return" toets op het toetsenbord van het toestel de naam van de vriend in te dienen. Klik op de knop "School toevoegen" en selecteer "Bekijk mijn profiel" om wijzigingen op te slaan. Om vrienden aan een reeds in uw profiel vermeld instelling toe te voegen, klikt u op de naam van de school en voeg de "@" symbool en de naam van de vriend in de "Met" box.

Hints

  • Je profiel links naar de pagina van een instelling die u opgeeft op je profiel of een pagina bestaat. U bent niet voor iedereen zichtbaar op die pagina, tenzij je "als" het.