Hoe moet u een screenshot met WordPad

Hoe moet u een screenshot met WordPad


Screenshots helpen u de exacte manier waarop je scherm ziet er op een gegeven moment vast te leggen. Er zijn verschillende redenen waarom u kan nodig zijn om een ​​screenshot te nemen. U kunt een screenshot gebruiken om uw tech-savvy vriend laten zien hoe uw computer fungeert up, of u kunt er een nodig om te bewijzen dat u een betaling gedaan of een opdracht voor school ingediend. Zodra u de screenshot te nemen, kunt u deze plakken in een WordPad-document. WordPad is een gratis tekstverwerkingsprogramma dat op computers met Windows komt geïnstalleerd.

instructies

1 Maximaliseren van het scherm dat u wilt een screenshot van te nemen.

2 Druk op de "PrtSc" knop. Dit maakt een kopie van de manier waarop uw scherm ziet er op dit moment. Op een laptop die u eventueel naar beneden te houden "Fn" en druk op "PrtSc."

3 Klik op het menu "Start" knop in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer "Alle programma's", "Accessoires" en "WordPad."

4 Klik in het nieuwe WordPad-document, en houdt u de "Ctrl" toets terwijl u op "V." Dit plakt de schermafdruk in het document.

Hints

  • Pas de grootte van de screenshot door te klikken op de afbeelding te klikken op een van de kleine dozen die op de grens van het beeld verschijnen en houdt de muisknop ingedrukt terwijl u sleept om de juiste maat.