Hoe kan ik MS Project bestanden te converteren naar PDF-bestanden

Hoe kan ik MS Project bestanden te converteren naar PDF-bestanden


Microsoft Project is een programma dat wordt gebruikt voor het plannen, schema en het verkrijgen van controle over de projecten. Het omzetten van Project-bestanden naar PDF-bestanden is een gemakkelijke manier om projectinformatie met uw team of met anderen buiten uw team te delen. Door het gebruik van een PDF-bestand, heeft de ontvanger van het bestand niet hoeft te toegang tot de applicatie Microsoft Project hebben. Dit is handig bij het versturen aan mensen met verschillende besturingssystemen, omdat PDF-bestanden zijn multi-platform. Het is vrij eenvoudig om een ​​Microsoft Project-bestand te converteren naar een PDF-bestand.

instructies

1 Open het Microsoft Project-bestand dat u wilt converteren. U kunt dubbelklikken op de Microsoft Project-bestand van de opgeslagen locatie of kies "File" en vervolgens op "Open" vanuit Microsoft Project. Als u gebruik maakt van Project 2007, klik op de knop "Office" en vervolgens op "Open."

2 Druk het document als een PDF. Ga naar "File" en vervolgens op "Afdrukken." In Project 2007, klikt u op de "Office" knop en vervolgens op "Print". Kies "Adobe PDF Printer" of een ander PDF-printer en klik op "OK." Het bestand wordt omgezet in een PDF-formaat en opent in Adobe Reader.

3 Klik op "File" en "Save a Copy" om het nieuwe PDF-bestand op te slaan op de gewenste locatie.