Hoe maak je een afbeelding van de achtergrond in Dreamweaver CS5

De Adobe Dreamweaver CS5-software biedt vele mogelijkheden voor het bouwen van webpagina's met foto's, maar er is een belangrijke manier om een ​​webpagina te maken van een foto - met behulp van Dreamweaver achtergrond eigendom setup. Het maken van een beeld in de achtergrond van uw webpagina biedt een aandacht krijgt optie op helder wit of gewoon pastel schaduw. Het is ook een manier om te pronken met een portfolio stuk op de binnenkomst of landing page van uw site, terwijl nog zodat u andere items, zoals tekst en extra foto's over de achtergrond laag.

instructies

1 Start Dreamweaver CS5. Als u een afbeelding achtergrond voor een nieuwe pagina, klik op de link "HTML" in de kolom "Nieuwe". Om een ​​achtergrondafbeelding voor een bestaande pagina, klik op de link "Open", navigeer naar het bestand en dubbelklikt u op de pagina naam.

2 Klik op het menu "Wijzigen" aan de bovenkant van het werkgebied, klik dan op de link 'Pagina-eigenschappen ".

3 Klik op de "Browse" knop aan de rechterkant van het vak "Background Image". Zoek en dubbelklik op de afbeelding om te gebruiken voor de achtergrond. Klik op "OK" als Dreamweaver pops-up een pad waarschuwingsbericht.

4 Klik op "OK" om het venster "Pagina Eigenschappen" te sluiten en terug te keren naar de Dreamweaver-pagina met de afbeelding nu als achtergrond.

Hints

  • Als u deze functie op een webpagina die een achtergrondafbeelding al heeft, doen zal overschrijven en vervang die afbeelding.