Hulp RAM installeren in een MacBook Pro

Hulp RAM installeren in een MacBook Pro


De MacBook Pro is Apple's ode aan efficiënte computing, op een notebook met een gestroomlijnde uiterlijk en krachtige, eenvoudig te gebruiken applicaties. Het installeren van meer RAM-geheugen in uw MacBook Pro zal de snelheid en prestaties met onmiddellijke resultaten te verhogen. En gelukkig, het installeren van RAM in een MacBook Pro is zowel eenvoudig en betaalbaar.

MacBook en RAM Specificaties

Vóór de aankoop en het installeren van RAM voor je MacBook Pro, bepalen het type RAM-geheugen en hoeveel RAM het kan gebruiken. Oudere modellen maken gebruik van DDR2 667 en ondersteunt overal van 2GB tot 4GB, afhankelijk van het model dat u bezit. De nieuwere MacBook Pro's te ondersteunen maximaal 4 GB DDR3-geheugen. Zie bronnen voor informatie over de specificaties van uw notebook te vinden.

Ermee beginnen

Haal de stekker van de computer uit het stopcontact en verwijder de batterij uit de notebook. Verwijder vervolgens de schroeven aan de onderkant van de behuizing. Zorg ervoor dat u om aan te geven waar elke schroef gaat, als ze verschillen in grootte en lengte.

Verwijdering

Lokaliseren waar het geheugen moment bevindt. Soms is er een open slot zal zijn om extra RAM-geheugen te installeren, afhankelijk van de specificaties van uw specifieke notebook. Om de bestaande geheugen verwijderen, het geheugen op te heffen zachtjes in een verticale beweging en schuif het geheugen uit de sleuf. Mis het geheugen niet dwingen uit de sleuf, als die de computer kunnen beschadigen.

Installatie

Verwijder de RAM uit de verpakking en steek deze diagonaal in het geheugenslot. Zodra het geheugen is knus-fit en vierkant, drukt u op totdat het op zijn plaats. Herhaal deze stappen voor het verwijderen en installeren van extra geheugen in een ander slot.

Vervangen van de zaak

Nadat je klaar bent met de RAM-installatie en u bent zeker dat het goed is aangesloten, vervang het geval. Lijn de behuizing zodat het vast zit aan de rest van de computer. Plaats de schroeven, om ervoor te zorgen dat de juiste schroeven worden gebruikt in de juiste gaten.

Conclusie

Vervang de batterij en macht op je MacBook Pro. De extra RAM-geheugen zal werken zonder enige configuratie of het setup-proces. Voor meer gedetailleerde instructies, zie Middelen voor de link naar Apple's MacBook Pro support website.