Hoe kan ik e-mail accounts opslaan in Outlook te verhuizen naar een nieuwe installatie

Hoe kan ik e-mail accounts opslaan in Outlook te verhuizen naar een nieuwe installatie


Microsoft Outlook is een computer programma dat wordt geleverd met de Microsoft Office-suite van software programma's. U kunt individuele of gedeelde agenda's versturen en e-mail, op te slaan contact gegevens te ontvangen, taken toewijzen en ontvangen en beheren met deze toepassing. Microsoft Outlook werkt met elke nieuwe versie van de Office-suite. Als u een bestaande Outlook-gebruiker, kunt u de noodzaak om uw Outlook-gegevens te verplaatsen naar een nieuwe installatie van het softwarepakket.

instructies

1 Kopieer uw bestaande persoonlijke mappen (PST) naar een draagbaar opslagmedium, zoals een USB-stick, draagbare harde schijf, of een beschrijfbare CD-Rom. Outlook wordt standaard uw PST's op te slaan op de volgende locatie op uw computer: C: \ Documents and Settings \ uw gebruikersnaam login \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook.

2 Open Microsoft Outlook op uw computer of na de upgrade van uw bestaande PC. Als u de installatie van Outlook op een nieuwe computer, moet u de SMTP en POP e-mailadressen te verkrijgen over de e-configuratiepagina van de Outlook-setup-menu's aan te gaan.

3 Plaats het opslagmedium dat uw oude PST-bestanden op uw computer. Kies vervolgens de "File" en "Open" menu-opties. Selecteer de "Outlook-gegevensbestand" en kies de PST (s) die zijn gered van uw eerdere versie van Outlook, gevolgd door de "OK" menu-knop.

4 Klik met de rechtermuisknop de "Personal Folders" menu-optie in het navigatievenster van Outlook. Vervolgens kiest u 'Eigenschappen voor Persoonlijke mappen "en klik op de" Advanced "menu-knop. In de "Name" tekstvak een nieuwe naam voor uw oude PST bestand en kies de "OK" menu-knop tweemaal en uw opgeslagen e-mail zal nu in uw nieuwe installatie van Outlook worden geladen.