Hoe handmatig downloaden Norton AntiVirus

Terwijl een proefversie van Norton AntiVirus automatisch op nieuwere pc's met Windows Vista komt geïnstalleerd, hebben mensen met behulp van oudere versies van Windows niet de luxe van een automatisch te installeren. Gelukkig hoeft u niet te gaan naar een elektronica winkel om een ​​Norton AntiVirus CD als je het niet hebt vooraf geïnstalleerd; Het is vrij eenvoudig om Norton AntiVirus handmatig te downloaden. De eerste download biedt u de volledige versie van Norton AntiVirus software. Het product wordt regelmatig uitgebreid met automatische patches, het maken van deze all-inclusive handmatig downloaden een goede keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in Norton AntiVirus.

instructies

1 Bezoek Symantec.com, de officiële website van Symantec-producten, zoals Norton AntiVirus en anderen.

2 Klik op de "Norton" op, in de linker bovenhoek van het scherm.

3 Klik op "Norton AntiVirus," zich onder de "Populaire producten" rubriek op Norton pagina Symantec. Norton AntiVirus biedt elementaire bescherming tegen niet alleen virussen, maar ook "spyware en kwaadaardige software", volgens de website van Symantec.

4 Double-controleren om ervoor te zorgen dat de optie 'Download "is nogal gekozen dan de optie" CD "en klik op' toevoegen." Typisch, wordt u rechtstreeks naar het scherm "checkout" nadat u het aan uw winkelwagentje hebt toegevoegd, maar af en toe een speciale aanbieding wordt weergegeven in plaats doorgestuurd --- klik eenvoudig "nee bedankt" naar de kassa doorgaan als een aanbod verschijnt.

5 Voorzie uw credit card informatie en klik vervolgens op "downloaden" na de aankoop wordt bevestigd. Een dialoogvenster wordt geopend; selecteer "Opslaan als" om je download te beginnen. Nadat de download is voltooid, krijgt u een volledig functionele Norton AntiVirus setup-bestand op het bureaublad van uw computer; dubbelklikt u op het bestand naar uw nieuwe anti-virus bescherming te installeren.