Hoe maak je een kalender Online verdienen met Pictures

Hoe maak je een kalender Online verdienen met Pictures


In plaats van het kopen van kalenders met foto's die niet persoonlijk voor u, kunt u uw eigen agenda online te maken en op te nemen foto's van jezelf, vrienden, familie, kinderen of landschap. Verschillende sites kunt u uw eigen agenda te ontwerpen en uw foto's uploaden om ofwel uitprinten de kalender uzelf of bestel hem professioneel moet worden afgedrukt. Deze kalenders zijn niet duur en vereisen slechts minimale tijd in elkaar te zetten. Sommige sites laten je zelfs kalenders te verkopen ontwerpen online.

instructies

1 Ga naar CafePress.com. CafePress laat u toe verschillende producten aan te passen om online te verkopen aan het publiek of alleen voor jou en je vrienden te bestellen. Schrijf u in voor een account. De basis account is gratis. Klik op de grafische manager en afbeeldingen uploaden voor de kalender. Ga terug naar de producten pagina en klik op de link om een ​​nieuwe kalender te maken. Doorloop de wizard product creatie om de kalender te passen en foto's toe te wijzen aan bepaalde maanden. Kies een verkoopprijs voor de agenda; als je gewoon wilt om de agenda's te kopen voor de CafePress prijs, stelt de winstmarge op "$ 0." Wilt u de agenda's te verkopen aan anderen voor een winst, verhogen de prijs van een paar dollar meer dan wat CafePress kosten. Alles wat overblijft nadat de basis verkoopprijs is van jou. Klik op "Finish" om het proces te voltooien.

2 Ga naar de Big Huge Labs website. Klik op de knop 'Bladeren' om een ​​foto te uploaden. Kies de plaatsing van de foto, de grootte van de kalender en de maand van het jaar dat u wilt maken. Klik op "Create" als u klaar bent. De kalender wordt geladen in de volgende pagina die u kunt downloaden naar uw computer of afdrukken.

3 Ga naar de website van Zazzle. Klik op 'Agenda's' in het menu aan de linkerzijde. Kies een kalender en klik op "Maak een kalender." Verwerk via de website om foto's te uploaden, pas de kalender, voert u uw betaling informatie en persoonsgegevens om de kalender te bestellen. Hoe meer kopieën u bestelt, hoe groter de korting.