Hoe gebruik ik mijn webcam gebruiken met Windows Vista

Hoe gebruik ik mijn webcam gebruiken met Windows Vista


Webcams zijn draagbare computer camera's die u in staat om foto's te nemen en stream live video. Ze zijn erg populair voor video-chatten op messenger applicaties zoals AIM, Yahoo! en Skype. Ze zijn ook compatibel met een aantal foto's en video-toepassingen en kunt u inhoud die u kunt delen met familie en vrienden op het internet te creëren. Het gebruik van uw webcam met een Windows Vista-computer is makkelijk en leuk.

instructies

1 Plaats de installatie-cd in de cd / dvd-rom-drive en voer de setup van de driver en software te installeren. Sluit uw webcam op de Vista-computer met behulp van de USB-kabel die daarmee gepaard gaat.

2 Ga naar de website van uw webcam fabrikant als u geen installatie-cd te hebben. Zoek de sectie "Drivers en downloads" en download de stuurprogramma's voor uw apparaat. Het is normaal gesproken het beste om de software en drivers te installeren voordat u de camera.

3 Plaats de webcam op een locatie die het mogelijk maakt om een ​​drie-voet bereik van het apparaat te behouden. U kunt de meeste webcams te plaatsen op de top van uw monitor als u een monitor support. Plaats het apparaat op een vlakke ondergrond, zoals boekenplank als je niet een monitor ondersteuning.

4 Pas de webcam en zorg ervoor dat het ooghoogte. De meeste webcams hebben draaibare mogelijkheden, die u in staat stellen om de hoek te veranderen om de gewenste richting te maken.

5 Start uw video, foto of messenger-software en beginnen met je webcam.