Hoe te Bookmark Mappen op Safari ordenen

Bij het surfen op het internet, kan een goed georganiseerde verzameling bookmarks nuttig in het verlichten van de navigatie uitdagingen en het verminderen van fouten. Het verzamelen van uw bladwijzers onder bepaalde categorie├źn kan ook een goede manier om te helpen bij het stroomlijnen van uw verkennen van het web en online werken zijn.

instructies

1 Met Safari actief is, klikt u op het menu Bladwijzers aan de bovenkant van de pagina en scroll naar beneden naar "Bookmark Folder toevoegen."

2 Na het selecteren van een map toe te voegen, zal Safari u naar een pagina die "naamloze map" zegt met een bar van bookmark opties aan de linkerkant. De laatste van deze opties wordt een nieuwe map met de optie om tekst ernaast te schrijven. De naam van de map en sleep deze naar de bladwijzerbalk. Typ de naam die u op de bladwijzer menu te verschijnen en klik op "OK." Bijvoorbeeld, je hebt een verzameling van blogs die je leuk vindt om te lezen. Het hebben van een "Blog" bladwijzermap kunt alle blogs die u regelmatig zouden bezoeken houden.

3 Nu dat je de bladwijzer map aangemaakt, vul de map met bookmarks te gaan onder het. Als je op een pagina die in grote lijnen in het kader van een bepaalde categorie kan worden gedefinieerd en klik op de knop '+' op de browserwerkbalk recht boven de bookmarks en links naar de URL. Doorgaan met het bovenstaande voorbeeld, zou je je weg te navigeren naar een blog, druk op de "+" knop add bookmark en selecteer vervolgens de map "Agenda" om het in te zetten. (Zie referentie 1)

Hints

  • U kunt ook klikken en slepen de bookmarks naar verschillende plaatsen op de werkbalk als er een bepaalde manier dat je de mappen georganiseerd willen.
  • Er zijn een aantal bookmarks kunt u herhaaldelijk gebruiken, dus het kan niet praktisch om deze geplaatst in mappen te hebben. Ook kunt u mappen overbelast en wordt het onpraktisch om te graven door de mappen naar de pagina die u wilt krijgen.