Hoe te Dymo Labels installeren

In de wereld van de scheepvaart, is er niets meer vervelend dan dat uit te schrijven, met de hand, elk adres label voordat u het op een pakket. Gelukkig, de kantoorboekhandel Dymo verkoopt label makers dat de verladers kunnen gebruik maken van snel uit te printen leesbaar adres labels. De 400-serie is een van de meest populaire van verschillende label schrijvers Dymo's.

instructies

1 Open het deksel van het label schrijver. Om dit te doen, gewoon pop de voorklep omhoog. Dit zal de kartonnen rol binnenkant bloot te leggen, lege etiketten. Neem de rol.

2 Vóór de invoering van de nieuwe rol, scheurt het kleine stukje tape die bij elkaar houdt de labels. Dit zal een uiteinde van de labels los komen te zitten, soort als het einde van een meetlint.

3 Doe de nieuwe, volledige uitrol binnen het label schrijver. Zorg ervoor dat de sticker kant van de rol is het gezicht naar beneden, zodat de stickers zullen uitrollen van de bodem, in tegenstelling tot de top.

4 Trek het losse uiteinde van de rol door de kleine spleet in de label schrijver. De stickers zullen worden geconfronteerd af als ze duwen van de schrijver.

5 Druk op de knop direct onder de gleuf aan de nieuwe rol handmatig te bevorderen. Line-up van de ruimte tussen de labels - waar je scheurt elke af - aan het einde van de spleet.

6 Sluit de voorklep en print een test label. Als de labels niet perfect zijn opgesteld, opnieuw op de knop om de rol vooraf een beetje totdat de labels worden uitgelijnd.