Hoe om een ​​bootable Linux USB-stick makenUbuntu Linux is een populaire Linux-distributie die gebruikers kunnen draaien vanaf een harde schijf, CD of DVD-station of USB flash drive. Als u wilt Linux te installeren op een computer met Windows, of als u wilt een bootdisk om een ​​bestaande installatie van Ubuntu te herstellen maken, kunt u de Ubuntu Linux Live CD op de USB-stick te laden en maak de stick bootable.

instructies

Met behulp van Windows

1 Ga naar de Ubuntu website. Klik op 'Get Ubuntu. " Klik op "downloaden en installeren."

2 Klik op de knop "Start Download", sla het bestand op het bureaublad.

3 Downloaden en uitvoeren Universal USB Installer op www.pendrivelinux.com/universal-USB-installer-easy-as-1-2-3/. Steek de USB-stick in de USB-poort.

4 Selecteer de Ubuntu Linux-distributie in het drop-down menu. Klik op "Bladeren", ga vervolgens naar het bureaublad. Dubbelklik op het Ubuntu Linux ISO-bestand.

5 Selecteer de letter is toegewezen aan de USB flash drive. Klik op "Create" om een ​​bootable Linux USB-stick op te bouwen.

Met behulp van Ubuntu

6 Ga naar de Ubuntu website. Selecteer de knop "Get Ubuntu" en klik op 'downloaden en installeren. "

7 Klik op "Start Download" en sla het bestand op het bureaublad. Steek de USB-stick in de USB-drive.

8 Klik op "Systeem", klik vervolgens op "Administration." Selecteer "Startup Disk Schepper." Klik op "Other" in het venster "Maak Opstartschijf".

9 Klik op de "Desktop" knop en selecteer vervolgens de Linux-ISO-bestand. Klik op 'Openen'. Selecteer de USB-stick uit de te gebruiken sectie 'Disk te gebruiken ".

10 Klik op "Maak Startup Disk" naar een bootable Linux USB-drive te creëren.

Hints

  • U kunt ook Unetbootin gebruiken om een ​​bootable USB-stick te maken. Selecteer de Ubuntu Linux-distributie in het drop-down menu, het ISO-bestand te openen, selecteert u de USB-drive en klik op "OK" om de opstartschijf te bouwen.