Hoe om te doen Color typemachines op Powerpoint

Hoe om te doen Color typemachines op Powerpoint


Hoewel de kleur typemachine animatie is van PowerPoint 2010 is verwijderd, kunt u nog steeds opnieuw de animatie-effect. The Animation Pane in PowerPoint geeft u de mogelijkheid te fine-tunen elk detail van uw animatie-effecten, zodat het lijkt precies de manier waarop u dat wilt. Het duurt twee gelijktijdige animatie-effecten om de kleur typemachine animatie-effect te repliceren. De kleur typemachine animatie werd opgenomen in eerdere versies van PowerPoint tot 2010.

instructies

1 Open de PowerPoint-presentatie die u wilt bewerken. Selecteer de tekst te animeren en klik op het tabblad "Animation" in de Office-lint.

2 Klik op "Add Animation" en kies dan "verschijnen." Klik op de knop "Animation Pane". Klik op de animatie u in de lijst van de Animatie Pane gemaakt en klik op de pijl aan de rechterkant. Selecteer "Effect Opties."

3 Klik op de "Sound" drop-down menu en selecteer "Typewriter." Klik op de "Animate Text" drop-down en kies "per brief." Klik op 'OK'.

4 Selecteer dezelfde tekst opnieuw en klik dan op de "Add Animation" knop in het tabblad "Animation" van het lint. Kies "Font Color" van de sectie "Nadruk".

5 Klik hier voor de Font Color animatie in Animation Pane selecteren. Open het "Effect opties" voor de Font Color animatie. Klik op de "Style" drop-down menu en kies de optie regenboog. Klik op het selectievakje naast "Auto-Reverse." Klik op het tabblad "Timing" en klik vervolgens op de "Start" drop-down menu en kies "Met Vorige." Klik op 'OK'.