Hoe maak je een RAM upgrade installeren in een Dell Latitude D531 Laptop

Hoe maak je een RAM upgrade installeren in een Dell Latitude D531 Laptop


De Dell Latitude D531 is een 15,4-inch laptop computer gebaseerd op een AMD-platform. De Latitude D531 is voorzien van een AMD Sempron of Turion processor en 512 MB RAM-geheugen in de basis configuratie. Als u de Latitude D531 met extra geheugen als je het gekocht niet heeft geconfigureerd, kunt u extra geheugen in de computer installeren op uw eigen. Installeer een RAM upgrade voor uw Latitude D531 als u wilt upgraden naar een nieuwere versie van Windows of als u ontevreden over de snelheid van de computer en op zoek naar een manier om de prestaties te verbeteren.

instructies

1 Shutdown de Latitude D531. Verwijder alle kabels aangesloten op de computer, en verwijder de accu. Plaats de computer op een tafel of bureau met de onderkant naar boven.

2 Verwijder het rechthoekige deksel met drie sets van openingen van de onderkant van de Latitude D531 door het losdraaien van de Phillips-schroef aan de zijkant en het opheffen van de kap van de computer. De eerste van de twee RAM-modules in de Latitude D531 geïnstalleerd onder deze dekking.

3 Trek de metalen klapt het ruim van het RAM-module naar beneden. De module brengt zichzelf automatisch uit de sleuf. Verwijder het en plaats deze op een veilige plek.

4 Laat de RAM upgrade horizontaal de lege sleuf met de metalen contacten aan de onderzijde van de RAM upgrade iets lager dan de bovenkant. Duw de bovenkant van de RAM upgrade naar beneden om te vergrendelen na volledig inbrengen van de metalen contactpunten.

5 Plaats het plastic klepje aan de onderkant van de Latitude D531 en vastschroeven.

6 Draai de Latitude D531 over en open het scherm volledig.

7 Gebruik de platte schroevendraaier te wrikken de plastic ring uit de buurt van de top van de Latitude D531 toetsenbord. Gebruik de uitsparing aan de rechterkant van de ring om de schroevendraaier te voegen. Het werk van rechts naar links, zorg dat u de plastic niet te buigen. Onder de bezel, zul je drie kruiskopschroeven verankeren van het toetsenbord om het lichaam van de Latitude D531 te vinden.

8 Verwijder de schroeven uit boven het toetsenbord, en til het toetsenbord weg van de Latitude D531 totdat u de kabel aan te sluiten op de printplaat kunnen zien. De kabel niet te verwijderen; Draai het toetsenbord naar beneden en plaats het op de top van de polssteun. De tweede RAM module bevindt zich boven de polssteun.

9 Verwijderen en een upgrade van de tweede RAM-module door het herhalen van de stappen 3 en 4.

10 Vervang het toetsenbord en plastic bezel door het omkeren van stap 7 en 8.