NetMeeting Test

De Microsoft Windows NetMeeting applicatie is een video-chatten tool die gebruikers in staat stelt om te spreken en zien elkaar door het gebruik van een microfoon en webcam aangesloten op hun computers. Wanneer u eerst het NetMeeting programma op uw computer te configureren, kunt u het geluid te testen, het opnemen van het volume en de video uitstraling voor uw toepassing. Het is belangrijk dat voordat je iets testen met NetMeeting, heb je alle apparaten correct met uw computer.

instructies

1 Klik op de knop "Start" vanaf het bureaublad en klik vervolgens op de optie "Run". Enter "conf" in het vak "Open" en klik op de knop "OK".

2 Klik op de "Next" knop en voer uw persoonlijke gegevens, zoals naam en e-mailadres, indien dit nog niet is ingevoerd. Klik nogmaals op de knop "Volgende".

3 Selecteer uw server naam van de "Server naam" drop-down menu en klik op de knop "Volgende". Klik op de optie voor de snelheid van uw internetverbinding en selecteer vervolgens de knop "Volgende".

4 Kies de optie om een ‚Äč‚ÄčNetMeeting snelkoppeling op het bureaublad te zetten als je wilt, en klik op de knop "Volgende". Klik nogmaals op de knop "Volgende".

5 Selecteer de microfoon apparaat dat is aangesloten op de computer van de "Recording" drop-down menu. Klik op de knop "Volgende".

6 Klik op de knop "Test" om uw luidsprekers te testen om ervoor te zorgen dat geluid komt van hen. Klik op de knop "Volgende".

7 Spreek in de microfoon om het opnamevolume te testen en klik op de knop "Volgende". Klik op de knop 'Voltooien'.

8 Test uw video door te klikken op de blauwe "Play" knop op de NetMeeting-toepassing. U moet dan zie je jezelf op het scherm wanneer u een webcam aangesloten op uw computer.