Hoe te gebruiken DVD Shrink

Terwijl DVDs zijn een van de meest duurzame en langdurige vormen opneembare media beschikbaar zijn, zijn niet ongevoelig voor schade. Vanwege dit, het hebben van een methode om een ​​back-up van uw favoriete dvd's en home movies is essentieel voor elke videophile. Als u wilt uw gekochte DVD's te bewaren, kunt u een kopie van hen te gebruiken voor het bekijken. Maar, zal gekochte dvd's niet passen op een regelmatige recordable DVD. Een optie is het gebruik van DVD Shrink, een freeware programma dat uw favoriete dvd kan krimpen, zodat het past op een regelmatige 4,7 GB DVD-R.

instructies

1 Download een exemplaar van DVD Shrink van de link in Resources en installeer het op uw computer.

2 Plaats de dvd die u wilt kopiëren. Als het automatisch begint te spelen, gewoon stoppen met de film en sluit de videospeler.

3 Hoe te gebruiken DVD Shrink


Dubbelklik op het pictogram DVD Shrink om het programma te openen.

4 Hoe te gebruiken DVD Shrink


Klik op het icoon "Open Disc" in de linker bovenhoek. U krijgt de inhoud van de schijf te spelen zeer snel te zien als het programma de schijf analyses.

5 Hoe te gebruiken DVD Shrink


Zodra de schijf is geanalyseerd, ziet u een scherm dat de details van de schijf en hoeveel het gaat worden gecomprimeerd zodat het kan passen op een gewone DVD presenteert ontvangen. In dit voorbeeld is de DVD behoeft geen compressie. Als u een disc hebt geplaatst en de uitlezing geeft aan dat het een 56 procent compressie zal zijn, kunt u klikken op de "Re-Author" knop en alle inhoud die u niet wilt verwijderen, om de kwaliteit van de compressie te verbeteren.

6 Hoe te gebruiken DVD Shrink


Klik op het icoon "Backup". Dit is waar je een map voor uw geripte bestanden zullen kiezen. Zodra u een map te maken, zorg ervoor dat het vakje aangevinkt naast "Create VIDEO_TS en AUDIO_TS submappen" en klik op "OK."

7 Hoe te gebruiken DVD Shrink


De film zal nu snel spelen in de weergave box, en je zal de progressie van de rip te zien. Zodra het rip is voltooid, kan de film worden gebrand op een DVD-R automatisch via DVD Shrink met Nero. Of als u verschillende DVD-software voor het branden, kunt u handmatig openen dat en brand de geripte bestanden zoals u normaal zou doen.

Hints

  • DVD Shrink is freeware, en het is alleen te gebruiken om back-ups van dvd's die je al hebt te maken. Het is illegaal om kopieën van gehuurd of geleend dvd's te maken, of om ze te kopiëren en verkopen ze voor de winst.