Hoe te gebruiken Windows Media Center Met een Home Theater

Geen andere inrichting heeft het potentieel om een ​​grotere variëteit aan multimedia formaten dan Microsoft Windows Media Center uitgeruste PC spelen. zoals een PC te verbinden met uw home theater kun je spelen allerlei multimediabestanden kunt uw pc kunnen rijden op een scherm dat groter is dan een traditionele pc-scherm met audio rechtstreeks naar uw home theater sound systeem. Na het maken van de verbinding en het opzetten van Windows Media Center, kunt u genieten van alles, van MP3 audio naar Blu-ray discs, met echte HD-surround sound.

instructies

1 Sluit de video out-aansluiting van uw pc naar de home theater video-ingang. Maak de aansluiting met behulp van de DVI-connector of de S-video-aansluiting aanwezig zijn op de meest geavanceerde videokaarten.

2 Sluit de audio-uitgang van uw PC geluidskaart aan de line-in plug in uw home theater. De meeste verbindingen zijn beperkt tot twee luidsprekers stereogeluid. Als uw home theater receiver in staat om surround sound is, sluit vervolgens de limoengroene audio-uitgang van uw pc naar de belangrijkste spreker connector, de zwarte PC audio-uitgang naar de achterste luidsprekers, het zilver PC-audio-aansluiting aan de zijkant luidsprekers, en de oranje PC audio connector aan op de subwoofer of center luidspreker.

3 Zet op de home theater-scherm en selecteer de audio / video-ingang type voor uw PC.

4 Schakel de PC en laat Windows opstarten. Schakel de Media Center toepassing door te klikken op de "Start" toets en vervolgens te kiezen voor "Media Center" in het pop-up venster.

5 Configureren van de luidspreker setup voor Media Center. In Media Center Klik op "Instellingen", gevolgd door "DVD" en vervolgens "Audio" om toegang te krijgen tot de audio-menu. Klik op de "Speaker Setup" knop om het venster te openen. In het setup-venster selecteer uw luidsprekerconfiguratie en klik op 'OK' om het setup-venster te sluiten. Klik op "OK" om uw instellingen op te slaan.

6 Voer de Speaker Setup Wizard in Media Center om uw luidsprekers te voltooien door op de "Start" knop, gevolgd door 'Instellingen', 'Algemeen', 'Media Center Setup "en vervolgens" Set Up Your Speakers. " In het setup-venster kiest uw luidsprekerconfiguratie selecteer "Next." Test je setup vervolgens instellingen op te slaan.

7 Propageren uw Media Center door het toevoegen van multimedia bestanden met behulp van het instellingenmenu. Ga naar het menu instellingen door te klikken op "Taken" en vervolgens te kiezen voor "Settings". Scroll naar beneden om de optie "Media Libraries 'en selecteer een mediatheek soort aan te gaan. Kies vervolgens "Mappen aan bibliotheek toevoegen" "Op deze computer." Blader naar de locatie op uw harde schijf met de bestanden te selecteren en vervolgens "Finish" om Media Center hebben toe te voegen die bestanden naar uw keuze menu.

8 Bekijk een specifiek bestand door het selecteren van het bestandstype van de belangrijkste keuzemenu, zoals films of muziek. Klik op het bestand dat u wilt openen wanneer het bestand vermelding vervolgens wordt weergegeven op "Play" om te beginnen met het bekijken van het bestand.

Hints

  • Sluit een infrarood- of firewire afstandsbediening om uw pc om te genieten van toetsenbord- en muis-vrij gebruik van uw Media Center-pc.