Hoe maak je een Compaq M2000 Notebook Laptop Reparatie

Hoe maak je een Compaq M2000 Notebook Laptop Reparatie


De Compaq M2000 notebook laptop kunnen last hebben van een scala van problemen, inclusief back-light mislukkingen, losse kabels en onhandelbaar keyboards. Gelukkig kun je makkelijk oplossen en herstellen ze allemaal in uw huis, zelfs indien u er geen voorafgaande computer reparatie ervaring. Met een Phillips hoofd en platte schroevendraaier in de aanslag, zult u worden ingesteld om de taak te verwerken.

instructies

1 Zorg ervoor dat de AC-adapter voor de Compaq M2000 notebook laptop goed is aangesloten op het stopcontact en de achterkant van de laptop.

2 Pas de helderheid van de monitor instellingen als het scherm verschijnt donker; De instellingen kunnen ook per ongeluk zijn afgewezen. De helderheid functietoetsen zijn op de top van het toetsenbord boven de cijfertoetsen.

3 Flip uw Compaq M2000 notebook laptop over naar de batterij te verwijderen. Batterijen gaan doorgaans zo'n 1.000 kosten, zodat uw Compaq kan niet aan te zetten als gevolg van een dode lithiumbatterij. Let op de horizontale omtrek van de batterij langs de bovenkant van de onderkant van het apparaat. Schuif de batterij ontgrendeling net onder deze naar links en laat de batterij tot pop uit.

4 Verwijder het toetsenbord van uw Compaq M2000 notebook laptop als het is gestopt met werken. Flip over het apparaat en verwijder alle schroeven gemarkeerd met een klein toetsenbord pictogram met uw kruiskopschroevendraaier.

5 Draai het apparaat terug om en verwijder het toetsenbord schild, dat zich direct onder de onderkant van het beeldscherm en boven het werkelijke toetsenbord. Gebruik een wig-achtige tool, zoals het einde van een platte schroevendraaier, tot het einde van het schild voorzichtig omhoog om deze pop uit wrikken.

6 Trek het toetsenbord iets naar het toetsenbord kabel die de onderkant van het toetsenbord verbindt met de basis van de Compaq M2000 laptop notebook onthullen. Als deze kabel vanaf het toetsenbord connector los is geworden aan de basis, sluit deze opnieuw aan en test het toetsenbord. Als dit niet werkt, of als de kabel al aangesloten verschijnt, verwijder het toetsenbord helemaal. Waarschijnlijk defect.

7 Sluit de omvormer aan op de back-licht te herstellen naar uw Compaq M2000 notebook laptop. Gebruik je hoofd Phillips schroevendraaier om de schroeven in de rand van de monitor van de notebook (de schroeven langs de perimeter), dan voorzichtig wrikken uit de ring en leg het opzij.

8 Zoek de witte inverter kabel onder de blootgestelde display. Het moet net onder de onderkant midden van het scherm. Zorg ervoor dat deze kabel is aangesloten op de omvormer kabel connector links daarvan. Als het niet, steek de stekker weer in de back-licht te herstellen.