Hoe maak je een WiFi Hot SpotMet de overvloed aan apparaten die Wi-Fi-ready, die toegang hebben tot een draadloos netwerk is bijna essentieel. Als u niet beschikt over een Wi-Fi-netwerk, kunt u het opzetten van een permanente Wi-Fi-netwerk bij u thuis, of je kan zelfs het opzetten van een mobiele Wi-Fi-hotspot met behulp van uw mobiele telefoon.

traditionele hotspot

Sluit een draadloze router om het internet in je huis of kantoor. Het kan nodig zijn om het te verbinden met een coax-kabel of een Ethernet-kabel, afhankelijk van het type verbinding je hebt. Sluit een antenne op de draadloze router als je wilt om het signaal naar een groter dekkingsgebied uitgezonden. Als u alleen gebruik maakt van het netwerk in uw huis, kan een antenne niet nodig.

Draai Computer Into Hot Spot

U kunt ook in staat zijn om uw computer te zetten in een WiFi-hotspot. Als u Windows 7 hebt, kunt u een toepassing die bekend staat als Connectify om uw computer te zetten in een hotspot te downloaden. Je hoeft niet aan een speciale apparatuur of hardware om dit werk te maken hebben. Je moet gewoon de gratis software programma en voer het uit. Het deelt uw bekabelde verbinding in een draadloze manier met andere internet-geschikte apparaten.

Mobiele hotspot

Afhankelijk van het type van de smartphone die je hebt, kunt u in staat om het te gebruiken met een draadloze hotspot te creëren. Bijvoorbeeld, met de iPhone, kunt u een Wi-Fi-netwerk, dat gebruikt kan worden door maximaal vijf verschillende apparaten te maken. Om dit te laten werken, moet u een speciale tethering plannen te kopen met uw telefoon provider. Dan kunt u de ontvangst van het signaal om te zetten in een Wi-Fi-signaal dat kan worden benaderd door een computer, iPad of een ander draadloos apparaat.

veiligheid

Ongeacht het type van het netwerk dat u opgezet, moet je nadenken over beveiliging. Zodra u het opzetten van het draadloze netwerk, kunt u een netwerk sleutel opgeven. Zo wordt onbevoegde gebruikers geen toegang tot het netwerk. Als u het opzetten van een netwerk voor uw huis, moet u het netwerk-toets op uw computer in te voeren. Als u uw telefoon gebruiken voor het instellen van het netwerk, zal u de mogelijkheid om een ​​wachtwoord in te voeren worden gegeven.