Hoe maak je een HTML-tabel kolom te verbergen

Verbergen van een enkele kolom in een HTML-tabel is niet zo eenvoudig als één kolom uitschakelen door hem op "display: none" in een style sheet. De reden hiervoor is de manier tafels zijn gemaakt in HTML. De code te construeren een tabel in HTML bestaat tabelrijen en cellen, en de eerste kolom van een tabel uit de eerste cel in elke rij. Het uitschakelen van een kolom vereist daarom een ​​aantal JavaScript. U kunt jQuery, een JavaScript-kader te gebruiken, om kolom een ​​HTML-tabel te verbergen. Deze methode werkt in alle browsers.

instructies

1 Voeg de jQuery bibliotheek naar uw webpagina. U kunt kopiëren en plak de volgende code om jQuery zonder dat het direct op uw server toe te voegen:

<Script src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" type = "javascript / text"> </ script>

Deze code gaat boven alle andere "<script>"-tags in uw webpagina, ofwel tussen de "<head>" labels of voettekst van de pagina.

2 Voeg een nieuw paar "<script>"-tags hieronder uw jQuery bibliotheek referentie en schrijven een functie om te controleren wanneer de pagina is geladen:

<Script type = "javascript / text">
$ (Function () {
});
</ Script>

3 Schrijf deze code binnen de accolades van "$ (function () {})" naar een specifieke kolom van de tabel te verbergen:

. $ ( 'Td: n-kind (1) ") te verbergen ();

Verander het nummer binnen 'n-kind () "om het nummer van de rij die u wilt verbergen. Merk op dat de "n-kind ()" selector begint bij het nummer een van de eerste rij, die verschilt van veel programmacode als getallen vaak beginnen bij nul.