Hoe kan ik Mail PHP om een ​​IIS 6

Hoe kan ik Mail PHP om een ​​IIS 6


Standaard wordt een Microsoft Windows server waarop Internet Information Services (IIS) niet toestaan ​​mail relays als ze afkomstig zijn van een producten van derden. Om mail te sturen met de scripttaal PHP met IIS 6, moet u uw PHP en IIS-instellingen wijzigen om Simple Mail Transport Protocol (SMTP) relais van de server zelf (localhost) mogelijk te maken.

instructies

1 Zoek je "php.ini" configuratiebestand. Het bestand bevindt zich meestal ofwel in de "c: \ php" of de "c: \ windows" map. Bewerk het bestand met een teksteditor zoals het Kladblok.

2 Zoeken naar een item genaamd "mailfunctie". Als er geen vermelding, toevoegen aan het einde van het bestand. Als er een vermelding, verander het in de SMTP-server en de poort op te geven. Bijvoorbeeld:

[Mail functie]

SMTP = localhost

SMTP_PORT = 25

3 Voer de IIS Manager door te klikken op "Start - Alle programma's - Administrative Tools - Internet Information Services (IIS) Manager". Zoek het item genaamd "Default SMTP Virtual Server". Klik op de rechter muisknop en kies "Eigenschappen" om het venster Eigenschappen te openen. Klik op het tabblad "Access" en klik op "Connection" om een ​​lijst van servers en Internet Protocol (IP) adressen toegestaan ​​om verbindingen met de mailserver te maken te bekijken. Als een vermelding voor IP-adres 127.0.0.1 is niet in de lijst, klikt u op de knop 'Toevoegen', voert u "127.0.0.1:" en klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

4 Klik op de knop "Relay" om het venster "Relay Beperkingen" te openen. Als "127.0.0.1" niet wordt vermeld, klikt u op "Add", voert u "127.0.0.1", en klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Als "localhost" niet wordt vermeld, klikt u opnieuw op "Add", voert u "localhost" en klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Klik op "OK" twee keer om terug naar de belangrijkste IIS Manager scherm te gaan.

5 In de boom paneel linkerhand, klikt u op de rechter muisknop en kies "Alle taken ..." en "Restart IIS ...". IIS-server is nu geconfigureerd om e-mail te verzenden vanuit PHP.