Hoe te blokkeren uw nummer en e-mail

Hoe te blokkeren uw nummer en e-mail


Of u nu op zoek bent naar een telefoongesprek te voeren of stuur een e-mail anoniem, het blokkeren van uw persoonlijke gegevens is mogelijk met behulp van een paar verschillende manieren, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en hoe intensief je wilt het nummer of e-mailadres geblokkeerd. Verschillende gratis online diensten zijn ook beschikbaar voor het verzenden van anonieme e-mail aan iedereen gratis.

instructies

Het blokkeren van Uw telefoonnummer

1 Kies * 67 om uw telefoonnummer te blokkeren wanneer het bellen van een individueel nummer met behulp van uw telefoon als u niet beschikt over een vaste telefoonlijn blok ingesteld op uw dienst.

2 Bel uw telefoon provider en praat met een klant vertegenwoordiger over het plaatsen van een vaste telefoonlijn te blokkeren op uw specifieke telefoonnummer. Dit zal uw beller-ID te houden van het weergeven op een uitgaande telefoontjes u plaatst vanaf uw telefoon.

3 Kies * 82 om uw nummer te deblokkeren voor een individueel gesprek als u momenteel een telefoonlijn blok ingesteld voor uw beller-ID.

Het blokkeren van een e-mail

4 Open Internet browser van uw computer, zoals Internet Explorer of Google Chrome en bezoek een bekende anonieme e-mailen service online. Veel van deze diensten kunnen gebruikers onbeperkt aantal e-mailberichten te versturen zonder onthullen van de identiteit van de afzender. Sommige online anonieme e-mail diensten omvatten Verzenden E-mail (send-email.org) en Anonymouse (Anonymouse.org).

5 Geef e-mailadressen van de ontvanger in de sectie "Aan", alsmede een e-mail "Onderwerp" voor de lezers van uw bericht.

6 Typ het e-mail bericht dat u wilt verzenden aan die aan de ontvangende kant in en druk op 'Bericht verzenden' of 'Verzenden' om het e-proces te voltooien. Het versturen van de e-mail anoniem is het niet mogelijk om eventuele fouten te sturen van de eventuele antwoorden te geven of te ontvangen.