Hoe de batterijen in iMac toetsenborden wijzigen

Hoe de batterijen in iMac toetsenborden wijzigen


De iMac, een computer gemaakt door Apple, een combinatie van een flat-panel, backlit LED-scherm met een optische drive, processor, harde schijf, luidsprekers en camera in een enkele eenheid. De iMac wordt geleverd met een draadloos toetsenbord dat wordt gevoed door twee AA-batterijen en paren met de iMac via Bluetooth. Wanneer het toetsenbord weinig vermogen loopt, ziet u een bericht op de iMac scherm aan te geven dat je nodig hebt om de batterijen te vervangen te zien. U kunt ze gemakkelijk te vervangen door nieuwe AA alkaline, lithium of oplaadbare AA batterijen.

instructies

1 Pak de draadloze toetsenbord en draai het om.

2 Druk op de "Power" knop uit te schakelen.

3 Steek een muntje in de gleuf op het deksel van het batterijcompartiment en draai hem tegen de klok in om deze te openen.

4 Schuif de batterijen uit het compartiment.

5 Plaats twee nieuwe batterijen, met de plus einde naar binnen.

6 Plaats het deksel van het batterijcompartiment terug op zijn plaats, plaatst u een munt in de sleuf en draai de klok mee om het te scherpen.

7 Druk op de knop "Power" om het toetsenbord weer in te schakelen. Het lampje gaat branden, en het toetsenbord zal koppelen met de iMac.

Hints

  • Vervang beide batterijen op hetzelfde moment als u de batterijen van de iMac toetsenbord te wijzigen, en gebruik maken van dezelfde soort en merk.