Hoe te genereren Vindingrijk Steiger Rails

De steigers kenmerk van de Ruby on Rails programmeertaal versnelt het proces van het creëren van een nieuwe toepassing van het automatisch genereren van veel van de standaard bestanden uw applicatie nodig heeft om te draaien. Bijvoorbeeld, de standaard steigers voor een gebruiker object, zoals een user.rb model, een map met een open, nieuwe en bewerken uitzicht, en een gebruikers-controller met de standaard CRUD acties (nieuw, bij te werken, te creëren, te vernietigen, tonen). Het commando genereren een steiger voor een naam van het object te genereren, en kunt u aanpassen van de resulterende bestanden op uw behoeften.

instructies

1 Klik op "Start", "Programma's", "Toebehoren", "System Tools" en vervolgens "Command Prompt" om het Command Prompt starten op Windows. Klik op "Finder", "Applications" en vervolgens "Terminal" naar Terminal starten op Mac OS X.

2 Typ "cd", gevolgd door de naam van de map die je Rails applicatie over te schakelen naar die map bevat. Bijvoorbeeld, als uw Rails applicatie is in uw "Documenten" map, typt u: cd Documents

3 Typ de volgende opdracht om uw steiger te maken:

rails genereren steiger Resource field1: soort

Vervang "Resource" met de naam van uw bron, zoals "User", "Product" of "Post."

Eventueel vervangen "field1" met de naam van de eerste kolom van deze middelen, zoals "naam" of "adres". Vervang "type" met het type kolom. Opties voor het type kolom onder koord, tekst, vlotter, integer, datum en tijd, datum en tijd, tijd, datum, boolean en binaire.

Hints

  • Het commando "cd" om over te schakelen naar een andere map op de opdrachtregel is ten opzichte van de map waarin je begint. Bijvoorbeeld, als u begint met uw gebruikersnaam directory en uw Rails applicatie is in een directory erboven, type ".." zonder de aanhalingstekens om omhoog te gaan een directory niveau.
  • Typ "dir" op Windows of "ls" op de Mac, zonder de aanhalingstekens, om een ​​lijst van bestanden en mappen in de huidige directory.
  • U kunt een nieuwe database kolommen toe te voegen aan het bestand migraties in de "db" map na het uitvoeren van de opdracht te genereren schavot. Je hoeft niet alle kolommen namen en types in de opdracht te geven.