Hoe de Toshiba Laptop PSAA5C-TA102C Problemen

Hoe de Toshiba Laptop PSAA5C-TA102C Problemen


De Toshiba laptop PSAA5C-TA102C is een lid van de Toshiba Satellite A100-serie met Windows XP. Net als andere pc's, is er een lei van gemeenschappelijke problemen die de PSAA5C-TA102C die uw aandacht nodig heeft, variërend van backlight problemen om de batterij en AC adapter inconsistenties kunnen teisteren. Er is geen behoefte om te bellen in een reparateur, maar zoals u het oplossen van problemen kunt uitvoeren voor deze problemen, zelfs als u geen technische kennis van uw Toshiba.

instructies

1 Controleer of uw Toshiba laptop PSAA5C-TA102C stroom ontvangt. Zo niet, kijk over je AC adapter aansluiting. De AC-adapter wordt aangesloten op de achterkant van de PSAA5C-TA102C en in uw stopcontact of een overspanningsbeveiliging. Zorg ervoor dat deze verbinding beveiligd is. Als het niet is, kan de batterij niet opladen.

2 Denk aan je batterij te vervangen als er een stroomstoring probleem blijft bestaan ​​als de AC-adapter wordt bevestigd correct worden aangesloten. Koppel de Toshiba laptop van de AC-adapter. Flip de laptop over en vind de accu vrijkomen mechanisme, dat is een schuifschakelaar in de buurt van de top van de onderkant van het apparaat. Schuif dit mechanisme vrij te geven en de pop uit de batterij.

3 Controleer voor interoperabiliteit van het toetsenbord van de laptop. Als dit lijkt te falen en andere aspecten van de laptop operationeel zijn, probeer het downloaden van nieuwe toetsenbord drivers voor uw Toshiba. Eenmaal gedownload, dubbelklik op het bestand driver te installeren en start de computer opnieuw op te starten.

4 Let op de monitor van de PSAA5C-TA102C's. Als het donker is en de achtergrondverlichting lijkt te zijn, controleer dan de LCD Closed Switch, dat is op het bodemrecht scharnier. Het is een klein, penvormige schakelaar die fungeert als een sensor die bepaalt of laptop geopend of gesloten. Als de schakelaar vastzit, zal het vaststellen dat uw laptop is gesloten, zelfs wanneer open en de achtergrondverlichting blijft uitgeschakeld. Tikken en nieuwsgierige deze schakelaar kan het los te maken.

5 Controleer de omvormer kabel voor uw PSAA5C-TA102C als achtergrondverlichting van de monitor nog steeds lijkt niet operationeel zijn. Koppel de Toshiba uit het stopcontact, schakelt u de computer en verwijder de schroeven die verder gaan langs de ring, of omtrek, van het beeldscherm. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om dat te doen.

6 Koppel de bezel van de rest van het scherm. Gebruik een vinger te wrikken onder een rand van de nu losse bezel en pel het op. Trek de rest van de ring voorzichtig uit.

7 Vind de inverter kabel, die zal worden onderaan in het midden van het scherm en kan bij afwezigheid van de bezel's worden bekeken. Zorg ervoor dat de kabel niet los van de omvormer kabelaansluiting direct ernaast geworden. Zo ja, steek de stekker weer in en zorgen voor de connector op zijn plaats vergrendeld door vast te klikken in de horizontale stand, parallel tegen de computer. Dit moet de achtergrondverlichting van het scherm te herstellen.