Hoe de Boot volgorde te wijzigen op een Dell 690

De boot volgorde van uw computer bepaalt de volgorde waarin uw computer leest elke schijf bij het opstarten. Wilt u de opstartvolgorde aanpassen om het opstarten te voorkomen dat de harde schijf of om een ​​nieuw station toe te wijzen, het menu BIOS Systeeminstellingen heeft een optie voor u om uw boot instellingen. Als de gedachte van het wijzigen van uw BIOS is overweldigend, maak je geen zorgen - u kunt de instellingen terugzetten op standaard indien nodig.

instructies

1 Zet de stroom van de Dell Precision 690 bureaublad. Als de computer al wordt uitgevoerd, start het.

2 Kijk uit voor de blauwe logo "DELL" om te verschijnen op het scherm. Kijk voor de "<F2>" prompt verschijnt aan de onderkant van het scherm. Druk op de "F2" toets op het toetsenbord wanneer de prompt verschijnt. Dit zal het systeem-BIOS te lanceren.

3 Markeer de "Boot Sequence" menu-optie met behulp van de pijltoetsen om het menu te navigeren en druk op "Enter" om het opstartmenu te voeren voor je desktop.

4 Noteer uw huidige boot volgorde in het geval dat je nodig hebt om de boot instellingen opnieuw aan te passen. Gebruik de pijltjestoetsen om de lijst met apparaten te navigeren. Druk op de "U" toets op uw toetsenbord om een ​​apparaat omhoog te gaan in de reeks. Druk op de "D" op uw toetsenbord om een ​​apparaat in de reeks te verplaatsen. Druk op de spatiebalk wanneer u wilt inschakelen of een apparaat in het opstartmenu te schakelen.

5 Druk op de toets "Esc" op uw toetsenbord om de BIOS-menu te verlaten en door te gaan opstarten van uw computer. Als u wordt gevraagd om uw instellingen op te slaan, selecteert u "Ja" of "Save and Exit."