Hoe maak Water Shiny in "The Sims 2"

"The Sims 2" is een life simulator spel voor pc's en Macintosh-computers die geeft je controle over een wijk van virtuele mensen bekend als Sims. de instellingen van het spel bieden een aantal configuratie-opties, waaronder grafische instellingen die bepalen hoe gedetailleerde graphics van het spel worden weergegeven tijdens het afspelen. De grafische instellingen te verbeteren van het terrein, water en schaduwen in het spel. Hogere instellingen in de grafische configuratie-instellingen te verbeteren van de uitstraling van het spel tijdens het spelen, maar kan ook vertragen de computer als uw grafische kaart niet de hogere instellingen, evenals de processorkracht nodig is voor vloeiende weergave aankan.

instructies

1 Plaats "The Sims 2" disc in de schijf van uw computer om het spel te laden. Als automatisch afspelen niet is ingeschakeld op uw computer, klikt u op "Start" op het bureaublad, klikt u op "Alle programma's", "EA Games" en "The Sims 2."

2 Klik op een huishouden in de buurt om te beginnen met het spelen van het spel en klik op het pictogram 'Instellingen' in de linkerbenedenhoek van het scherm. Het pictogram instellingen heeft drie punten in een cirkel.

3 Open de graphics / prestatie-instellingen door te klikken op het pictogram "Graphics", dat is het beeld van een beeldscherm.

4 Klik op de cirkel naast "Hoog" in de sectie Texture Detail. Klik op de cirkel naast "High" in het hoofdstuk Shadows en in het gedeelte Graphics Effect.

5 Klik op "Apply Changes" om de kwaliteit van de graphics in het spel te verbeteren. Klik op "Yes" om de nieuwe instellingen te behouden. Klik op "Play" om de gameplay te hervatten.