Hoe maak je een Webinar oplossen

Hoe maak je een Webinar oplossen


Webinars bieden een manier om vergaderingen, conferenties, cursussen en verkoop standplaatsen online bij te wonen. Ze besparen reizen geld en tijd voor presentatoren en gasten, en vergaderingen toegankelijk zijn voor mensen die ze zouden hebben gemist te maken. De meeste webinar platformen zijn betrouwbaar, maar het helpt om te weten hoe ze het oplossen van problemen en bevestig de occasionele glitches.

instructies

1 Zorg ervoor dat u de minimale platform vereisten voor de webinar. Sommige problemen om te zoeken naar zijn computer besturingssystemen zoals Windows 98 SE, 2000, XP, Vista of 7 Kijk ook voor specifieke versies van een bepaalde browser zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox of Netscape, Mac Operating System eisen en Adobe Flash Player-versies .

2 Schrijf u in voor het webinar. Sommige webinar platformen maken deze zeer eenvoudig en sommigen zelfs niet nodig hebben, maar controleer van tevoren, zodat u bereid bent. Als u zich registreert en formulieren invullen op het laatste moment, kan het je te laat voor het webinar te maken.

3 Volg alle aanwijzingen op het scherm voor het instellen van het webinar. Elk bedrijf is anders, dus besteden veel aandacht aan details.

4 Meld u aan bij de webinar platform meerdere dagen van tevoren om uw verbinding met het systeem te testen. Als je problemen hebt en niet kan oplossen, onmiddellijk contact op met de gastheer bedrijf support systeem.

5 Controleer uw internetverbinding als u de sessie niet kan openen. Als uw Internet is aangesloten, zorg ervoor dat de webinar platform uw snelheid van de service accepteert. Dit is vooral belangrijk voor inbelgebruikers. Sommige webinar platformen doen het werk met dial-up, maar je moet proberen eerder aansluiten en niet in staat zijn om deel te nemen in real-time conversaties.

6 Schakel firewalls, zodat de toegang tot het webinar niet wordt geblokkeerd door uw browser, server of virus programma. Als u wilt dat de firewall aan te laten, voegt u de webinar URL aan uw lijst met uitgesloten, zodat het niet wordt geblokkeerd.

7 Controleer de luidspreker-aansluiting en het volume van uw computer op het scherm bedieningspaneel voor volume problemen. Als u gebruik maakt van een hoofdtelefoon of hoofdtelefoon microfoon combinatie units, zorg ervoor dat ze goed werken op beide uiteinden. Maak een opname met de geluidsrecorder in accessoires bestand van uw computer, en speel het dan terug naar zorg ervoor dat je kunt horen.

8 Probeer een andere browser als je nog steeds niet aan de webinar te krijgen, of problemen ondervindt bij het horen of zien van de presentatie.

9 Neem contact op met de webinar conferentie platform voor specifieke het oplossen van problemen kunnen anderen in het verleden hebben ondervonden. De vennootschap kan besluiten voor zijn specifieke service.