Hoe te installeren SL2 Soundfonts in een Creative Sound Blaster PCI128

De Creative Sound Blaster lijn van geluidskaarten behoren tot de beste in de pc-markt. Ze laten beginnende muzikanten om hun eigen tracks te mengen zonder dat de pauze de bank. Soundfonts zijn geluidsbestanden die kunnen worden doorgelust of in een audiotrack voor extra effect te zetten.

instructies

1 Exit uit al je geluid mixen en opnemen van software, niet alleen SL2. SoundFonts installeren terwijl het programma draait, zelfs op de achtergrond, kan glitches of zelfs corrupt het bestand veroorzaken.

2 Klik op het menu Start en typ "SoundFonts" in de serch balk aan de onderkant van het menu Start. Dubbelklik op de map "Soundfonts" in het pop-up box. Sleep de soundfont bestanden in de map soundfont. Als u de overdracht van een groot aantal soundfont bestanden in de map dan kan het enige tijd duren. Niet afsluiten van de computer, terwijl de overdracht plaatsvindt of start-up van alle audio-programma. Zorg ervoor dat alle zip of rar-bestanden die de SoundFonts werden opgeslagen in uit te pakken.

3 Herstart de computer zodra de overdracht is voorbij. Wacht tot de de computer om al is het opstarten van programma's op te starten, klikt u op de SL2 Qubase's. De SoundFont bestanden worden nu in je soundfont bibliotheek, worden ze vermeld als midi-bestanden. Houd in gedachten dat zolang SL2 loopt, de SoundFonts zal geheugen in de soundblaster bezetten.