Hoe naar Type Upside Down Letters & Backwards TekstSoms, als het creëren van een tekstverwerkingsdocument, wilt u misschien ongewone dingen met uw tekst te doen - zoals het omkeren of flipping het. Zo kan omgekeerd of omgedraaid tekst visuele rente op een poster, banner of vlieger te maken. Ook kan achteruit tekst nuttig om praktische redenen, zoals het maken van een T-shirt transfer zijn. Microsoft Word heeft geen manier om tekst direct te keren, maar de WordArt tool kunt u deze en andere visuele effecten aan tekst in een afbeelding doos toe te passen.

instructies

1 Terwijl in uw document, open het menu Invoegen en klik vervolgens op Beeld, vervolgens WordArt.

2 Kies een WordArt-stijl. Als je alleen maar wilt spiegelen of achteruit tekst, kies dan een eenvoudige stijl die de letters in een horizontale rij houdt.

3 Kies een lettertype, de lettergrootte en of u wilt vet of cursief is weergegeven. typt u de tekst in het vak hieronder en klik op "OK." Een doos zal worden gecreëerd in uw document met uw tekst in de gekozen WordArt stijl.

4 Klik op de tekst om te zetten op de doos omheen.

5 Klik en sleep een hoek van het tekstvak om te draaien of keren. Te spiegelen, sleept u een hoek verticaal over de tekst; om te keren, sleept u de hoek horizontaal over de tekst. Oefen tot je de look die u wilt.

6 Druk op Return. Het tekstvak wordt in het document worden geplaatst en kan vervolgens worden gemanipuleerd zoals elke andere afbeelding in een document.

Hints

  • Zodra het tekstvak is gemaakt, op te klikken verschijnt een WordArt werkbalk met een aantal andere opmaak opties. Hier kunt u de tekstkleur, de vulling, etc. veranderen