Hoe te verwijderen Microsoft Outlook

Voor degenen die Microsoft Outlook vinden overbodig, het wegwerken van het programma kan het voelen als het is moeilijker dan het werkelijk is. Er zijn drie methoden die dit proces op zal gaan. Dit proces laat ook zien hoe u Outlook verwijderen zonder het verwijderen van andere programma's die u hebt geïnstalleerd met Microsoft Office.

instructies

Programma's verwijderen van Outlook via Add / Remove

1 Klik op de knop "Start" en selecteer het "Configuratiescherm." Vanuit het raam bedieningspaneel, dubbelklikt u op het pictogram "Add / Remove Programs".

2 Scroll naar beneden in de lijst van programma's totdat u de lijst voor Microsoft Office te zien, en klik eenmaal op. (Het kan zeggen: "Professional Editie 2003" of welke versie u hebt geïnstalleerd.) Klik vervolgens op de knop "Change".

3 Vervolgens krijgt u een venster pop-up voor Microsoft Office Setup te zien. Selecteer de stip op "toevoegen of verwijderen."

4 Verwijder het vinkje voor Microsoft Outlook en klik op "Update." De setup zal dan beginnen om de verwijdering uit het systeem te verwerken.

Het verwijderen van Outlook Door Wizard Windows-onderdelen

5 Klik op de knop "Start" en selecteer het "Configuratiescherm." Vanuit het Configuratiescherm, dubbelklik op het pictogram "Add / Remove Programs".

6 Wanneer het venster verschijnt, klik op het icoon "Add / Remove Windows-onderdelen" aan de rechterkant van het venster. De wizard Windows-onderdelen zal verschijnen.

7 Scroll naar beneden de lijst met onderdelen tot Outlook Express. Vinkt u het vakje naast het pictogram en klik op 'Volgende'.

8 Klik op "Finish" wanneer het proces is voltooid.

Hoe te verwijderen Hidden Outlook-bestanden

9 Om dit proces uit te voeren, moet u laat Windows verborgen bestanden en mappen weergeven. Om dit te doen, open een map en klik op de knop "Tools". Onder het tabblad Weergave in Mapopties, scroll naar beneden de Advanced lijst totdat u "Verborgen bestanden en mappen." Plaats de stip op "Verborgen bestanden en mappen." (Als u wilt deze later ongedaan te maken, volg deze zelfde stap en plaats de stip weer op "Do Verborgen bestanden en mappen niet te laten zien.")

10 Zodra u de verborgen bestanden kunt zien, openen een andere map en type "C: \ Documents and Settings \% username% \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft" in de adresbalk en druk op ". Enter" Dit zal de map waar de verborgen Outlook-bestanden bevinden zich openen (% username% is de naam van de beheerder of gebruiker op uw computer bijvoorbeeld, als uw naam is John Doe, typt u "C:.. \ Documents and Settings \ John Doe \ Local Settings \ Application data \ Microsoft. ")

11 Klik op de Outlook-map en verwijder deze. Controleer de map Office goed ook, want er misschien Outlook-bestanden in daar ook. Als die er zijn, verwijderen.

Hints

  • Wat deze stappen bieden zijn een manier om zich te ontdoen van Microsoft Outlook op het punt waar het niet je standaard e-mailclient zal zijn, wist vrijwel alle installatiebestanden en ruimt alle benodigde schijfruimte. Voor andere versies van Outlook en Windows, zie de Microsoft Support-links voor meer details.
  • Outlook is een van die programma's die, zelfs als u niet beschikt over Microsoft Office, kunnen nog steeds worden geïnstalleerd wanneer u een exemplaar van Windows te kopen. Er zijn bestanden in de map "Windows", maar ze te verwijderen is niet aan te raden, tenzij u later beslist om opnieuw te installeren Outlook.