Wat is de bestandsextensie TED?

Wat is de bestandsextensie TED?


Een bestandsextensie is een drie of vier letters afkorting uiting van het bestandstype, het doel of het regelen van de toepassing van een computerbestand. De uitbreiding van een korte handleiding voor computergebruikers en het besturingssysteem om de inhoud van het bestand geeft. Het is aan de basis naam van een computer aangesloten en fie gescheiden door een punt. Het doel van de extensie wordt overschaduwd door het feit dat er geen auteursrecht op extensies. Softwarehuizen het ontwikkelen van toepassingen kunt kiezen wat bestandsextensies ze willen, ongeacht of dat bestand extensie is al in gebruik door een andere toepassingen. Dit resulteert in verschillende bestandstypen het dragen van de dezelfde bestandsextensie. Dit is het geval met de TED extensie. Vier verschillende toepassingen gebruiken.

Petroglyph Games

Twee producenten van computerspellen gebruik maken van de TED-extensie. De eerste van deze is Petroglyph Games. Het bedrijf creëert een "games engine" genoemd Alamo. Een spellen motor kerncode waarin verschillende verschijningsvormen en scenario's kunnen worden toegevoegd om verschillende games te maken. Maar alle games met behulp van een gemeenschappelijke games engine hebben ongeveer hetzelfde formaat en mogelijkheden. The Alamo spelletjes motor op het hart van de "Star Wars: Empire at War ',' Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption 'en' Universe at War: Earth Assault" computer games. TED extensie wordt toegepast op een kaart. Deze kaart bevat terrein details en weersomstandigheden evenals uitgangspositie en location-gerelateerde triggers.

Sierra Entertainment

De tweede games bedrijf met behulp van de TED bestandsextensie is Sierra Entertainment, Sierra maakt gebruik van de bestandsextensie in het spel "Tribes Vengeance." Het bestand met de TED bestandsextensie bevat saved game data. Dit bestand kan een speler om een ​​spel te pauzeren, sluiten het programma, en later terugkomen om het spel, hervatten op hetzelfde punt waar het spel werd onderbroken.

TouchMagix

TouchMagix, door TouchMagix Media is het systeem waarmee de computer-ingang moet worden uitgevoerd door beweging. Een gebruiker golven en sensoren detecteren van verplaatsing en emuleert het een beweging van de muis. De TED-bestand wordt geproduceerd door TouchMagix Creative Suite. Dit bevat het programma dat zal worden gemanipuleerd door bewegingen van de gebruiker.

TivX

De TivX high definition video-speler maakt gebruik van een bestand met de TED bestandsextensie om de instellingen op te slaan. Het bestand is in een tekst zonder opmaak en is het onwaarschijnlijk dat ooit ontmoet op een computer.