Software for Law Forms

Vrijwel alle organisaties van het bedrijfsleven worden met behulp van aangepaste software voor de automatisering. Interessant is dat advocatenkantoren ook gebruik maken van software voor advocatenkantoren. Hier zijn een aantal software-oplossingen die een sterke troef in het runnen van een juridisch kantoor kan zijn.

PowerLaw

PowerLaw is high-end juridische accounting software die alle advocatenkantoor boekhouding behandelt. Het is een echte cash-gebaseerd systeem met krachtige en flexibele rapportage mogelijkheden. Andere functies zijn onder meer de tijd en facturering, case management, agenda, to-do lijst, rekening debiteuren, crediteuren, conflict, contact management, rapportage, budgettering en grootboek. Het omvat ook het vertrouwen en de aanbetaling tracking, betalingskortingen vroeg, betaling plannen client, geavanceerde factureringsmethoden, stopwatches en tijd kalender.

Amicus Attorney 2010 Premium Edition

De Amicus Attorney 2010 Premium Edition geeft direct toegang tot het dossier inhoud. Het geeft een overzicht van uw onderneming en de juridische gemeenschap en bevat ook een kalender, rekenmachine en tijdlijn oog op de taken in chronologische volgorde weer te geven over het scherm. Het beste ding over deze software is al je vitale praktijk informatie bij de hand. Je kunt het overal toegang: in uw kantoor, buiten uw kantoor of gesynchroniseerd met een PDA te werken via het internet.

ESILAW

ESILAW heeft veel functies om uw werk zo eenvoudig mogelijk, zoals instant toegang tot client transactie geschiedenis, saldi en belangrijke informatie te maken. Hiermee kunt u conflict tracking en rapportage te automatiseren, gemakkelijk maken en beheren van documenten en rapporten over klanten en zaken, advocaten en tijdwaarnemers genereren, werkt-in-progress, trusts, vorderingen, schulden en gesloten bestanden.