Hoe maak je een foto converteren naar een Style Anime

Hoe maak je een foto converteren naar een Style Anime


Anime is een vorm van illustratie en animatie populair gemaakt in Japan in de 20e eeuw, die nu wordt geproduceerd en geconsumeerd in de hele wereld. Het beschikt vaak personages die buitenmaatse of ondermaatse gezichts- en andere lichaamsdelen functies. U kunt uw eigen anime personages te creëren uit uw foto's door te zetten in vector-bestanden en het gebruik van een vector-editing software programma om real-life gezicht, hoofd en andere verhoudingen te manipuleren in anime-achtige proporties.

instructies

1 Gebruik een Vector-programma, zoals Adobe Illustrator of Vector Magic, een gratis online tracing programma, om de foto die u wilt converteren en gebruik maken van de trace of om te zetten functie om een ​​vector illustratie versie van uw foto, die kan worden bewerkt in een vector te creëren uploaden editor. Sla het bestand op in een vector-formaat, zoals EPS, AI (Illustrator) of CDR (CorelDRAW).

2 Open de vector-versie van uw foto in een programma vector-editing, zoals CorelDRAW, Adobe Illustrator of OpenOffice.org's Draw, een gratis vector-editing programma.

3 Gebruik je vector editor's selectie, pen, Bezier of andere lijn manipulatie tools waarmee u toe te voegen anime bloeit aan uw imago. De conversie van de foto voor een vector-bestand gemaakt bewerkbare lijnen waar de lijnen op de foto zou zijn geweest, en u kunt deze tools gebruiken om te rekken en zet de lijnen naar oversized oogbollen, scherpe kin, grotere hoofden, stekelig haar en andere visuele kenmerken gemeen maken tekens anime. Experimenteer met de editing tools en lijnen tot u komen tot een anime look voor uw foto onderwerp.

4 Maak andere anime effecten op uw kunstwerk met behulp van uw vector editor's tekst gereedschap en het gebruik van selectie tools waarmee u kleuren aan te passen zoals gewenst.

5 Sla uw werk op. U kunt opslaan in een vector-formaat als u wilt verdere bewerkingen uit te voeren, en vele vector-editing programma's kunt u opslaan in een raster formaat, dat je niet in staat zal zijn om te bewerken, zonder opnieuw te omzetten, maar kunnen delen op de afbeelding hosting zal zijn sites en foto-management programma's.