Uitpakken & Maak Windows Shell32.dll

Shell32.dll is een bibliotheek bestand dat moet worden uitgepakt, gemaakt en vervangen om shell thema's te installeren op uw Windows-besturingssysteem. Terwijl u de methode grafische gebruikersinterface (GUI) kunnen gebruiken om deze taak uit te voeren, moet u de Windows Command Prompt gebruiken om te gaan met deze bibliotheek bestand. Merk op dat u beheerdersrechten nodig hebt om deze taak te voltooien.

instructies

1 Klik op het menu "Start", type "CMD" (zonder de aanhalingstekens) en druk op de "Enter" toets om Command Prompt starten.

2 Typ "cd C: / Windows / system32" (zonder de aanhalingstekens) bij de prompt en druk op "Enter."

3 Typ "takeown / f shell32.dll" (zonder de aanhalingstekens) en druk op "Enter." Met deze opdracht geeft u de eigendom naar de bibliotheek bestand.

4 Type "ICACLS shell32.dll / verlenen gebruikersnaam: F" (zonder de aanhalingstekens). Vervang "username" met uw gebruikersnaam. Druk op Enter."

5 Typ "hernoemen shell32.dll shell32.dll.backup" (zonder de aanhalingstekens) bij de prompt. Dit zal de bibliotheek bestand te wijzigen.

6 Typ "copy shell32.dll C: \ Windows \ system32" (zonder de aanhalingstekens) bij de prompt en druk op "Enter." Dit zal uitpakken en kopieer de bibliotheek bestand in de map System32.