Flight Simulator Games Home Computers

Vlucht simulatie games zijn een geweldige manier om de hedendaagse hemel navigeren zonder daadwerkelijk krijgen in een vliegtuig. Ze zijn zeer realistisch en zijn meestal beschikbaar om te spelen online voor $ 25 of minder. Proefversies zijn meestal beschikbaar om te downloaden, en gebruikers van alle leeftijden kunnen veel verschillende versies van de huidige vlucht simulatie games te spelen.

Microsoft Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator X is een PC spel dat realistische graphics en interactieve opdrachten biedt. De "vrije vlucht" versie kunt u overal vliegen in de wereld, waaronder uw woonplaats luchthaven. Het spel kan worden gespeeld door verschillende leeftijden. Een proef is beschikbaar, waaronder het bezoeken van twee luchthavens, het invullen van twee missies en te kiezen uit drie vliegtuigen. De standaard editie bevat twee dvd's, 18 vliegtuigen om uit te kiezen, 40 luchthavens, 28 steden en meer dan 30 gestructureerde missies, terwijl de deluxe editie bevat de twee dvd's, 24 vliegtuigen, 45 luchthavens, 38 steden (in detail), meer dan 50 missies, een glazen paneel cockpit en de toren controller.

Tom Clancy's HAWX PC Game

Tom Clancy's HAWX heeft realistische graphics en foto's tijdens het spel. Het spel speelt zich af in de toekomst. U kunt een verscheidenheid aan wapens en tactieken te gebruiken om de kwade krachten te bestrijden van een geavanceerde particuliere militaire dat de Verenigde Staten heeft aangevallen. Het spel is beschikbaar voor de PC te spelen als voor de PS3, Xbox 360 en Nintendo Wii. HAWX heeft multi-play-mogelijkheden en kan coöperatief gespeeld worden, wat betekent dat twee spelers kunnen samenwerken om de slechteriken te verslaan. Het spel wordt beschreven door recensenten als bijna perfect en hoeft slechts een paar kleine updates. Anders kunt u 40.000 voet vliegen boven de aarde en doodt tientallen vijandelijke vliegtuigen. Een gratis demo is als een trial versie online beschikbaar.

USAF

USAF wordt beschreven als het hebben van een aantal grafische foutjes, maar het krijgt vier van de vijf sterren op CNET. USAF heeft veel verschillende vliegtuig en spelopties. Casual fans zullen een goede tijd spelen van dit spel meer dan de hardcore spelers die geavanceerder zijn geworden. Er zijn acht vliegtuigen de spelers kunnen kiezen, en vluchten en missies komen uit Vietnam naar de recente conflicten en oorlogen van de toekomst.