Hoe maak je een Threadless t-shirt bedrukken

Hoe maak je een Threadless t-shirt bedrukken


t-shirts afdrukken op Threadless (Threadless.com) kan een gelegenheid voor zelfexpressie en een kans om uw ontwerpen op de markt voor een breed publiek. Threadless heeft een specifieke inzending protocol; volgen, en uw ontwerp kan worden geselecteerd door de online community te worden gedrukt en verkocht op de website. Als de Threadless community stemt op uw t-shirt af te drukken, zul je $ 2.000 van de site en $ 500 in de winkel krediet te krijgen. Doe wat tijd en artisticiteit in uw creatie en uw inspanningen kunnen vruchten afwerpen.

instructies

instructies

1 Hoe maak je een Threadless t-shirt bedrukken

De meer innovatieve uw ontwerp, hoe beter de kans om te worden afgedrukt.

Maak een origineel ontwerp. Threadless is in drukontwerpen het is niet eerder gezien alleen geïnteresseerd, dus een t-shirt Threadless te maken, zorgt ervoor dat u een fantasierijke en ongewone idee. Teken je ontwerp met de hand, of gebruik een kunstprogramma om het ontwerp te tekenen op de computer.

2 Als u uw ontwerp op papier hebben voorbereid, scant het ontwerp op uw computer op als hoge resolutie als je kunt, en vervolgens een kopie op te slaan op 72 dpi. Zorg ervoor dat u het op te slaan als een .gif, .jpg, .fla of .png bestand.

3 Hoe maak je een Threadless t-shirt bedrukken

Threadless's templates bieden een selectie van basis shirts voor u om uit te kiezen.

Download de indiening sjablonen Threadless.com/submit. Kies de kleuren en stijlen van overhemden die u wilt gebruiken uit de sjabloon opties, en het gebruik van Adobe Photoshop, Flash of Illustrator om uw ontwerp op de sjabloon t-shirt te kopiëren. U kunt uw ontwerp naar uw eigen schets of foto van een lege t-shirt met behulp van een digitale kunst-programma te kopiëren.

4 Kies een deel van uw uiteindelijke afbeelding te gebruiken als een miniatuur. Selecteer de "Opslaan voor web" optie en sla het op als een nieuw beeld. Zorg ervoor dat het in .gif formaat en kleiner dan 10 kb.

5 Upload uw ontwerp bij www.threadless.com/submit. De Threadless gemeenschap zal dan stemmen over het al dan niet af te drukken.

Hints

  • Wilt u feedback op uw ontwerp, leg uw ontwerp voor een kritiek door de Threadless community voordat u uw definitieve inzending te maken.
  • Als uw inzending wordt geweigerd, kan het zijn dat het beeld niet duidelijk of vernieuwend genoeg, de tekst die u gebruikt is niet zichtbaar of het beeld is bijna alle tekst, ontwerp maakt gebruik van te veel kleuren of te groot is, is het beeld ongepast of uw ontwerp inbreuk maakt op het auteursrecht.