Hoe te verwijderen System 32

Hoe te verwijderen System 32


System32 is een systeem map gebruikt in Windows-besturingssystemen die benodigde bestanden om voor uw computer te laten functioneren bevat. De map zelf is eigendom van TrustedInstaller, dat is een taak op Windows-besturingssystemen die automatisch downloadt updates. Vanwege dit, sommige gebruikers ervaren trage verwerkingssnelheden en vaak betrekking ze rechtstreeks naar de map System32. Om de snelheid van uw computer, wordt System32 handmatig verwijderen.

instructies

Hoe te verwijderen System 32 Files

1 Klik op "Start" op de menubalk aan de onderkant van het scherm.

2 Klik op "Run" om een ​​dialoogvenster te openen.

3 Voer "cmd" in het vak en klik op "OK" om een ​​opdrachtprompt te openen. Een nieuw venster verschijnt.

4 Neem eigendom van System32 bestanden door het volgende commando:

takeown / f C: \ Windows \ System32 \ en-US \ <bestandsnaam>

Vervang <bestandsnaam> met de werkelijke naam van elk individueel dossier. Bijvoorbeeld, als u ervoor kiest om het eigendom van het bestand aaclient.dll.mui nemen, zou je het commando ': \ Windows \ System32 \ en-US \ aaclient.dll.mui takeown / f C "in te voeren. Herhaal deze opdracht voor elk individueel bestand dat u wilt verwijderen. Dit proces is niet het bestand te verwijderen - het alleen geeft u eigenaar van het bestand.

5 Voer de Access Control List commando voor elk bestand waarover u controle te nemen. Dit zal u toelaten om het te verwijderen door het invoeren van de volgende opdracht:

cacls C: \ Windows \ System32 \ en-US \ <filename> / G <gebruikersnaam>: F

Vervang <bestandsnaam> met de werkelijke naam van het elk individueel dossier en vervang <username> met de accountnaam die u gebruikt op uw computer. Bijvoorbeeld, als u wilt de controle van het bestand aaclient.dll.mui verkrijgen en uw accountnaam is ComputerBoy, zou je het commando "cacls C in te voeren: \ Windows \ System32 \ en-US \ aaclient.ddl.mui / G ComputerBoy : F ". Herhaal deze opdracht voor elk individueel bestand dat u wilt verwijderen.

6 Sluit de opdrachtprompt.

7 Open Windows Verkenner.

8 Klik op de map met de naam "C:" submappen te onthullen.

9 Klik op de map met de naam "Windows" om meer subfolders te onthullen.

10 Scroll naar beneden en klik op de map met de naam "System32" om het systeem submappen te onthullen.

11 Open de map met de titel "en-US." Dit zal alle bestanden die u wilt verwijderen te onthullen.

12 Klik met de rechtermuisknop op elk bestand dat u ervoor kiezen om te verwijderen, één voor één en selecteer "Verwijderen" om het bestand te verwijderen van uw harde schijf.

13 Start je computer opnieuw op.

Hints

  • systeembestanden verwijdert, is gevaarlijk. Systeembestanden die nodig is om uw computer goed te laten functioneren. de verkeerde bestanden verwijdert, zal uw computer crashen en vereisen een volledige indeling van uw harde schijf, wat betekent dat zou je al je opgeslagen gegevens verloren gaan.